Ana Sayfa / Kadınca / Meryem Uzerli’nin ikinci çocuğunun babası kim?

Meryem Uzerli’nin ikinci çocuğunun babası kim?

Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu Meryem Uzerli’nin ikinci çocuğunun babası kim merak ediliyor. Meryem Uzerli ikinci bebeğini de doğurdu, ünlü oyuncu iki kız çocuğu annesi oldu. Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ikinci kez anne oldu. Müjdeli haberi Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla duyuran oyuncu, bebeğinin babasının kim olduğunu da açıklamadı.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ikinci kez kız annesi oldu. Meryem Uzerli’nin yeni bebeğinin babası kim soruluyor. Hamileliğinin 5. ayında müjdeli haberi sevenleriyle paylaşan başarılı oyuncu Meryem Uzerli ikinci bebeğini de kucağına aldı. Can Ateş ile birlikteliğinden 7 yaşında bir kız çocuğu olan oyuncu ikinci kez anne oldu.”

BİZE KATILDIĞIN İÇİN ÇOK HUZURLUYUZ”

6,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından doğumdan sonra çektirdiği pozları paylaşan Uzerli, “En sevdiğim Lily Koi… Lara Jemina, baban ve ben ailemize katıldığın için çok mutluyuz” notunu ekledi. Uzerli’nin paylaşımına kısa sürede binlerce tebrik yorumu ve beğeni yağdı.

Meryem Uzerli, 4 ay önce yaptığı açıklamada “Lara artık 7 yaşında. Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. 5 aylık hamileyim. Cinsiyeti kız. Kendi ailemizi kuruyoruz” demişti.

Oyuncu Meryem Uzerli, ikinci kez anne oldu
Oyuncu Meryem Uzerli, ikinci kez anne oldu

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting