Ana Sayfa / Sağlık / Mesut Yılmaz ne kanseri

Mesut Yılmaz ne kanseri

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz kanser olduğunu açıkladı. mesut yılmaz ne kanseri ve tedavisi. Mesut Yılmaz’ın kanseri kaçıncı evre ve son sağlık durumu. Akciğer kanseri tedavisi var mı ölümcül mü soruları. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, akciğerinde kanserli tümör tespit edilmesi ne anlama geliyor?

Mesut yılmaz akciğer kanseri olduğunu açıkladı. Akciğer kanseri ne ve tedavisi va rmı sağlık haberleri. Mesut Yılmaz sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Sağlık durumumu merak eden arkadaşlarım,dostlarım ve sosyal medya aracılığıyla sayfayı mesaj yağmuruna tutan takipçilerim için bilgilendirme: Ocak ayında yaptırdığım rutin sağlık kontrolünde akciğerimde kanserli tümör tesbit edilmesi nedeniyle 23 Ocak tarihinde İstanbul Florance Nightingale hastanesinde Prof.Dr. Alper Toker nezaretinde başarılı bir operasyon geçirdim. Halen Prof.Dr. Sualp Tansan nezaretinde önleyici kemoterapi tedavisi görüyorum. Grip salgını ve enfeksiyon sebebiyle görüşmelerime sınırlama getirdiler. Her şey normal seyrinde devam etmektedir. İlgilenen yorum yapan ve arayan herkese teşekkür ediyorum.”deniyle operasyon geçirdiğini, önleyici kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.

MESUT YILMAZ NE ZAMAN BAŞBAKANLIK YAPTI
Yılmaz, 1991 ve 1999 yılları arasında toplamda yaklaşık 2 yıl boyunca üç kez başbakanlık ve çeşitli bakanlıklar yapmıştı. Deneyimli siyasetçi, 1991-2002 yılları arasında ise Anavatan Partisi genel başkanlığı görevini üstlenmişti.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting