Ana Sayfa / Gündem / Metin Özkan nereli, yaşı ve eğitimi

Metin Özkan nereli, yaşı ve eğitimi

Metin Özkan memleketi, yaşı, işi ve eğitimi bilgileri. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin iletişimden sorumlu başdanışmanı ve halen Bengütürk TV Ankara Temsilcisi gazeteci Yazar Metin Özkan bilgileri.

Bengütürk Televizyonu ve bilgileri ile Metin Özkan bilgileri. Gazeteci yazar Metin Özkan, Bahçeli7nni başdanışmanı. Yılların deneyimli Ankara gazetecilerinden olan Metin Özkan Bengütürk TV’deki görevinin yanında MHP liderinin başdanışmalnlığını da yapmaktadır.

METİN ÖZKAN KAÇ DOĞUMLU

1964 yılında Yozgat’ta doğdu. 25 yıllık meslek hayatında birçok gazete ve televizyonun Ankara temsilciliği ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Sürekli Basın Kartı sahibidir. Halen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Medya ve İletişimden Sorumlu Baş Danışmanı” görevini yürütmektedir.
2015 Genel Seçimleri MHP 25. Dönem milletvekili adayıdır.

BENGÜTÜRK TV KİMİN, YERİ BİLGİLERİ

Bengü Türk televizyonu siyasi bir kanal olarak öne çıkıyor. Bengü Türk TV sahibi ya da sahipleri kim ve merkezi nerede sorusu. Bengütürk kanalı MHP’ye yakın çizgisi ve yayınları ile dikkat çeken bir tematik kanal. Bengü Türk TV şuanda uyduda ve D Samart platformundan ve internetten yayın yapıyor. Sahipleri, yöneticileri kim Bengü Türk TV’nin diye de sorulabilir. Bengü Türk TV Genel yayın Yönetmeni Murat İde, Haber Müdürü ise Osman Tığraklı’dır. 

Türkiye’de siyasi yayın yapan televizyon kanalları ve sahipleri ile Bengü Türk TV kanalı kimin sorusunun yanıtı. Yönetim kurulunda başkan olarak Ahmet Turgut’un göründüğü Bengü Türk TV İstanbul Kağıthane’deki merkez binasından yayın yapmakta. kanalın Ankara bürosu da Balgat’ta MHP genel merkezi yakınındaki bir işhanında bulunmakta.

BENGÜ TÜRK GENEL YAYIN YÖNETMENİ KİM?

İnternette Bengü Türk TV ile ilgili araştırma yapıldığında karşımıza şu bilgi çıkmaktadır. Bengütürk TV, Türkiye’den yayın yapan ulusal bir haber kanalıdır. 2007 yılında test yayınına başlamıştır. Kanal, Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakınlığıyla bilinmektedir. Genel yayın yönetmeni Murat İde, Ankara temsilcisi ise Metin Özkan‘dır. Haber kanalı olan Bengü Türk’ün haber müdürlüğünü ise Osman Tığraklı yapmaktadır. Türk milliyetçilerinin en güçlü sesi durumundaki Bengü Türk, MHP’deki liderlik tartışmaları sırasında Devlet Bahçeli yanlısı yayınları ile dikkat çekmişti.

Bengü Türk TV ile ilgili daha geniş bilgi alınmak istenirse benguturk.com internet adresine ziyaret edilebilir.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti yeni lideri kim oldu?

Meral Akşener sonrası İYİ Parti gene başkanı kim oldu. Koray Aydın İYİ Parti yeni gene …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting