Ana Sayfa / Sağlık / Metin Uca’dan kötühaber

Metin Uca’dan kötühaber

Metin Uca sağlık durumu asıl, ölüm tehlikesi var mı son durumu. Metin Uca uyutuluyor. Geçtiğimiz hafta trafikteyken bilinci kaybolduğu için kaza geçiren Metin Uca’nın sağlık durumuna ilişkin menajeri Kübra Kalem Baykara bir açıklama yayımladı. Baykara açıklamada, dün akşam acil ameliyata alınan Uca’nın operasyonunun iyi geçtiğini ancak kritik 24 saatin beklendiği belirtti.

Metin Ucça son sağlık durumu. Acil ameliyata alınan metin Uca 24 saat uyutulacak, yaşam riski büyük. Ünlü televizyon programcısı ve sunucusu Metin Uca, sosyal medya hesabı üzerinden otomobilinde seyir halindeyken bilinci kaybolduğu için trafik kazası geçirdiğini duyurmuştu. Uca’nın sağlık durumuna ilişkin menajeri Kübra Kalem Baykara açıklama yaptı.

Kaza geçirdiği sırada Uca’nın yanında da olan Baykara, Uca’nın dün akşam acil ameliyata alındığını ve başarılı geçtiğini belirtti. Baykara, kritik 24 saati atlatmayı beklediklerini bildirdi.

‘ZORLU VE RİSKLİ BİR OPERASYON’

Metin Uca’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklama şöyle:

“Dostlarımıza ve sevenlerimize son durum açıklaması: 3 Kasım saat 15.15’te geçirdiğimiz trafik kazasına sebebiyet veren şah damar tıkanıklığı ve pıhtı nedeniyle dün aksam canım Metin Uca’yı acil operasyona aldılar. 2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz. Canım Metinimiz seni çok seviyoruz.

Benim dışımda verilen bilgilere itimat etmeyiniz. Gerekli açıklamayı gelişmeler oldukça bu hesaptan yapacağım.”

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting