Ana Sayfa / Kadınca / Mihriban Zeren yaşı, nereli, işi

Mihriban Zeren yaşı, nereli, işi

Mihriban Zeren neci, aslen nereli, doğum yeri ve eğitimi ile kazandığı güzellik yarışmaları. Mihriban Zeren ne mezunu ve asıl işi ne ve kimdir bilgileri. Avrupa’da Türk kızları arasında yapılan güzellik yarışmasında birinci olarak adını duyuran Mihriban Zeren’in hayatı merak ediliyor. Güzel isim Mihriban Zeren kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı…

Güzellik kraliçesi Mihriban Zeren ne mezunu, memleketi neresi, Mihriban Zeren kaç doğumlu ve işi ne soruluyor. Dikkat çeken isim Mihriban Zeren televizyon ekranlarına konuk oldukça vatandaşlar, Mihriban Zeren’in kim olduğunu, kariyerini ve özel yaşantısını merak ediyor. İşte güzel isim Mihriban Zeren’in hayatına dair merak edilen detaylar.

MİHRİBAN ZEREN KİMDİR?

Mihriban Zeren, 1996 yılında Romanya, Bükreş‘te doğdu. Anne tarafından Romanya asıllı, baba tarafından ise aslen Türk’tür. Mihriban Zeren, 2006 yılında ailesi ile birlikte Sakarya’ya taşınmış sonra tekrar Bükreş’e dönmüş, 2011 senesinde ise Almanya’ya yerleşmiştir. Üniversite eğitiminin ardından Almanya’da bir klinikte Ağız ve Çene Yüz Cerrahisi biriminde çalışmaya başlamıştır.
Mihriban Zeren, 2017 yılında Avrupalı Türk kızları arasında düzenlenen Miss Turkuaz Güzellik yarışmasını kazanmış ve hem Avrupa’da hemde Türkiye’de ismini duyurmayı başarmıştır.

İlginizi Çekebilir

Bahar Candan ölmek istedi

Silivri Cezaevi intihar girişimi ile sarsıldı Bahar candan canını kıymak istedi. Bahar Candan’ın bileklerini keserek …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting