Ana Sayfa / Manşet / Milliyet’in Sedat Peker ödülü
SEDAT PEKER

Milliyet’in Sedat Peker ödülü

Sedat Peker en hayırsever işadamı ödülünü aldı Milliyet’in. Demirören Grubu’nun yayın organı Milliyet, Sedat Peker’e en iyi hayırsever ödülü verdi tartışma çıktı. Milliyet gazetesi Şehrin En İyileri ödülleri bu gece Raffles Hotel Zorlu Center’da sahiplerini buldu. 50 farklı kategoride En’ler ödüllerini aldı. Şehrin en hayırsever iş adamı ödülü Sedat Peker’e verildi.

Yeraltı dünyasının önde gelen isimlerinden olduğu öne sürülen Sedat Peker’in Milliyet’ten aldığı ödül dikkat çekti. Milliyet gazetesi Şehrin En İyileri ödülleri bu gece Raffles Hotel Zorlu Center’da sahiplerini buldu. 50 farklı kategoride En’ler ödüllerini aldı. Şehrin en hayırsever iş adamı ödülü Sedat Peker’e verildi.

2K Media olarak Eylül 2016’da başlayan ‘Milliyet Şehrin En İyileri’ ödülleri sahiplerini buldu. Yeme-içme, mekan, otel, işletmeci, marka sahibi, iş adamı, şef, ve AVM’lerin bulunduğu 50 farklı kategoride ödüller verildi. İki ay süren anket çalışmaları sonucunda 4 milyon kişinin oylarıyla ‘Milliyet Şehrin En İyileri’ belirlendi.

EN HAYIRSEVER İŞ ADAMI SEDAT PEKER

Geceye sanat ve cemiyet hayatından yüzlerce ünlü isim katıldı. 4 milyon kişinin oylarıyla belirlenen ‘Milliyet Şehrin En İyileri’ ödüllerinde ”En Hayırsever İş Adamı” ödülünü Sedat PEKER aldı. Sedat Peker ödülünü duayen sanatçı Selda Alkor’un elinden aldı.

Gecede Kansersiz Yaşam Derneği’ne en yüksek bağış 300.000 TL ile Sedat Peker’den geldi.

İlginizi Çekebilir

Göbekle gelen servet

Yasin cengiz, göbeğini sallayarak servet sahibi oldu. sosyal medya fenomeni Yasin cengiz bir göbek sallama …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting