Ana Sayfa / Kadınca / Mina Başaran yaşı, neci ve kim?

Mina Başaran yaşı, neci ve kim?

Mina Başaran kaç yaşında, aslen nereli kimin kızı ve ölümü. Başaran Holding sahibi Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran elim bir uçak kazasında hayatını kaybetti. Gelin Mina Başaran’ın eğitimini, yaşamına bir bakalım. Ailenin tek kızı olan ve işleri babasından devralmaya hazırlanan Mina Başaran, 28 yaşında. Mina, hırslı ve yetenekli yapısıyla dikkat çekiyor. 2013 yılında Başaran Grubu Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur.

İran’da düşen Başaran Holding jetinde hayatını kaybedtenlerin isimleri, meslekleri ve kimdir bilgileri ile Mina Başaran yaşı, neci ve kimdir bilgileri. Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran, uçak kazasında hayatını kaybetti. Dubai’den İstanbul’a giderken, İran’da düşen özel jetteki yolcuların detayları belli olmaya başladı.

Uçakta bulunan yolculardan birinin de ünlülerin tercih ettiği giyim markası Lily & Rose’un kurucusu Liana Hananel olduğu açıklandı.

TÜRKİYE’DEKİ İLK ÖLÜMLÜ İŞ JETİ KAZASI

11 kişinin hayatını kaybettiği bu kaza, Türk sivil havacılığındaki ilk ölümlü iş jeti kazası oldu.

Uçakta bulunanların kimlikleri belirlendi

Başaran Holding’e ait Challenger 604 tipi iş jetinde bulunanların kimlikleri belirlendi. Hava Kuvvetleri’nin ilk kadın pilotlarından biri olan Melike Kuvvet ile Beril Gebeş’in kullandığı jette hostes olarak da Eda Uslu’nun görev yaptığı anlaşıldı.

Başaran Holding’e ait uçakta bulunan yolcuların Başaran Holding’in kızı Mina Başaran’ın yanısıra Liana Hananel, Zeynep Coşkun, Jasmin Baruh, Aslı İzmirli, Ayşe And, Sinem Akay ve Burcu Urfalı oldukları öğrenildi.

Uçağın enkazına ulaşıldı, DNA testi yapılacak

İran Acil Yardım Kurumu’ndan düşen Türk uçağına dair açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, “Yerel güçler olay yerine vardı ve uçak enkazına ulaştı. Tüm cesetler yanmıştır. 11 cesedin kimliği belli değil ve kimliklerinin belirlenmesi için DNA testi gerekli” denildi.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting