Ana Sayfa / Kime Ait / Minecraft satış rekoru 2018

Minecraft satış rekoru 2018

Dünyanın en fazla kopyası satılan oyunu Minecraft bugüne kadar tam 144 milyon adet sattı. Minecraft en yeni hilesi ve Minecraft indirme ve yükleme ile ücretsiz minecraft indirme yolları diye de aranıyor. Pixel grafik modeli ile milyonlarca oyuncuya ulaşan Minecraft gün geçtikçe yeni rekorlarda kırmaya devam ediyor. Microsoft çatısı altına dahil olan başarılı oyun gün geçtikçe popülerliğini arttırmaya devam ediyor.Minecraft 144 milyon adet kopya satışı gerçekleştirdi.

Minecraft son sürüm indirme ve yükleme ile bugüne kadar satılan minecraft kopya sayısı rekor kırdı. 2014 yılında Microsoft çatısı altına dahil olan oyun 2.5 milyar dolar karşılığında satın alınmıştı. 144 milyon adet kopya satmayı başaran Minecraft, aylık kullanıcı tabanını da 74 milyona çıkarmayı başardı. Çapraz platform desteği bulunan oyun Xbox One ve Windows platformlarında da keyifle oynanıyor. Özellikle Nintendo Switch platformunda yüksek satış rakamlarına ulaşan oyun Microsoft ekibinin de yüzünü güldürüyor. PC platformuna çıkışının ardından konsol ve mobil platform içinde çıkış yapan oyun ne kadar sağlam adımlar attığını da gözler önüne serdi.

Oyun içerisinde dilerseniz parçaları birleştirerek sıfırdan nesneler yaratabilirsiniz. Kullanıcı dostu olan araçlar ile keyifli bir deneyim kazanabilirsiniz. Microsoft çatısına dahil olduktan sonra sürekli yeni güncellemeler alan başarılı oyun, bu yönüyle de kullanıcılarından tam puan almayı başardı. Oyuncular için her türlü detayı sunan başarılı oyun şu sıralarda milyonlarca oyuncu tarafından büyük bir keyifle oynanıyor.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting