Ana Sayfa / Kime Ait / Mobil Game of Thrones oyunu indirme

Mobil Game of Thrones oyunu indirme

Game of Thrones oyunu cep telefonları için ve mobil için indirme ve oynama şekli. Taht oyunları oyunu mobil için başlıyor. Game of Thrones oyununun içeriğinde oyuncular Westeros’ta hane kuracak ve ‘Demir Taht’ için savaşacak

En yeni mobil savaş oyunları ve Game of Thrones oyunu ve indirme. Taht oyunları yani Game of Thrones mobil oyun oluyor. Game of Thrones’ın 7.sezon finalinin bitmesinin ardından dizi ile ilgili bir boşluk yaşanmaması için oyun geliştirileceği öne sürüldü. HBO ve Warner Bros işbirliğinde Turbine tarafından geliştiren ‘Game of Thrones: Conquest’ (Taht Oyunları: Fetih) isimli mobil oyun bu yıl sonunda piyasa sürülecek.

‘Demir taht’ için savaşılacak
Yapılan açıklamada oyunun içeriğinde oyuncular Westeros’ta hane kuracak ve ‘Demir Taht’ için savaşacak. StratejikMMO tarzındaki ‘Game of Thrones: Conquest’ oyununu Android ve iOS tabanlı cihazlarından oyanayabilecekler. Oyunda ise popüler dizinin Daenerys Targaryen, Tyrion Lannister, Jon Snow gibi ünlü karakterleri de yer alacak.

NTV’nin aktardığına göre, Game of Thrones’un resmi oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı, fakat merak eden kullanıcılar oyunun web sitesinden ön kayıt yaptırarak, oyun oynarken kullanabilecekleri ‘Gece Nöbeti’ teçhizatı, altın ya da çeşitli indirimler kazanabiliyorlar.

İlginizi Çekebilir

At keserken yakalandılar

Sultangazi’de at eti baskını. İstanbul’da at kesimi arttı millete at eti yediriyorlar. Etin zamlanması sonrası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting