Ana Sayfa / Kime Ait / Mondi kime ait, sahibi

Mondi kime ait, sahibi

Mondi mobilya kime ait, sahibi, Mondi Mobilya nerenin markası ve fabrikası nerede bilgisi. Türkiye’deki büyük mobilya markaları ve firmaları. Mondi hangi kentte üretim yapıyor hangi holdinge bağlı bilgileri. mobilya sektörü ve büyük oyuncuları. 

Mondi Mobilya kime ait, Mondi kim tarafından ne zaman kuruldu. Mondi Mobilya hangi ilimizde ve ürünleri neler sorusu. Türkiye’deki büyük mobilya mağazaları, firmaları ve ürünleri bilgisi. Mondi markası nasıl doğdu.

Erciyes Anadolu Holding kime ati kimin

Mondi mobilya kuruluş hikayesi. Mondi kayseri’de üretim yapan bir firmanın markası. 1993 yılından beri mobilya sektöründe üst düzey hizmet veren Mondi, tecrübesiyle sektörde önemli bir yere sahiptir. Son yıllarda istikrarlı olarak her yıl büyüme kaydeden Mondi, oturma gruplarından yemek odalarına, yatak bazadan ev tekstili ürünlerine, yatak odasından bebek odasına ve halıya bir evin tüm mobilya ihtiyaçlarını uluslararası kalite standartlarında üretmektedir. Ürettiği ürünleri 300’ü aşkın satış noktasında tüketicileriyle buluşturan Mondi, en çok tercih edilen ve sevilen mobilya markaları arasında yer almaktadır.

MONDİ ÜRÜNLERİ NASIL KIYASLAMA

“Evini Mondile, hayatı yenile” sloganıyla yoluna devam eden Mondi, ev dekorasyonu için kaliteli, trendlere hakim, yenilikçi, şık ve ekonomik çözümler sunmaktadır. Mondi, yüksek teknoloji ürünü, insan sağlığına dost, fonksiyonel, estetik, zarif ve dekoratif ürünlerle sadece günümüz trendlerine değil geleceğin mobilya modasına da yön vermektedir.

Mutlak müşteri memnuniyetini temel prensiplerinden biri olarak kabul eden Mondi, sürekli kendini yenileyen firma profili, rekabetçi kampanyaları, satış öncesi ve sonrası sağlanan müşteri memnuniyetiyle tüketicilerin gönlünde yer etmiş bir marka olarak dikkat çekmektedir.

Ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştiren Mondi’nin başarı grafiği günden güne artmaktadır. Yurt içi pazarda istikrarlı büyüme gerçekleştiren Mondi mobilya, yurtdışı pazarında da varlığını her yıl daha fazla hissettirerek başta ABD, Almanya, İtalya, İngiltere olmak üzere 60’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştirmekte ve yurt dışı pazar payını gün geçtikçe artırmaktadır.

Açılan yeni mağazaları, hizmet kalitesindeki artışı, sürekli yenilenen ürün gamı ve çeşitliliğiyle Mondi, mobilya pazarında yeniliklerin öncüsü olmayı hedeflemektedir. Mevcut üretim tesislerinde modernizasyon ve makine parkı açısından yenileme, genişletme, yeni model ve ürün çeşitliği için ARGE çalışmalarıyla yenilikçi marka profilini ortaya koymaktadır. Mondi yeni yatırımlarını art arda hayata geçirerek mobilya sektöründeki yerini sağlamlaştırmaktadır.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Mondi Home, belirlemiş olduğu vizyona ulaşmak için ve misyonu doğrultusunda; müşteri beklentilerini karşılayacak üretim yapmayı, tüm çalışanların katılımı ile sürekli gelişme ve iyileştirmelerde bulunmayı, her geçen gün daha hızlı ve esnek olmayı amaçlamaktadır,

Bu amaca ulaşmak için, tedarikçilerimizle beraber çözüm ortağı olmayı, teknolojik ve sektörel gelişmeleri sürekli takip etmeyi ve işletmemize uyarlamayı, tüm çalışanlarımızın kişisel ve teknik gelişimlerini eğitimlerle gerçekleştirmeyi benimsemektedir.

MONDİ MOBİLYA MİSYONU

Yaşam alanlarına değer katan, insan ve çevre dostu ürünlerimizle değişime öncülük eden, sürdürülebilir büyüme ile ülkeye katma değer sağlayan, paydaşlarımıza karşı sorumluklarımızı ön planda tutan, sektöründe önde gelen bir dünya şirketi olmak.

MONDİ MOBİLYA VİZYONU

2023 yılında; yurt içinde sektörün ilk 3 markasından biri olmak, yurt dışında özellikle yakın coğrafyada sektörümüzü başarı ile temsil ederek tercih edilen ilk 5 markadan biri olmak.

MONDİ MOBİLYA DEĞERLERİMİZ

İnsana ve Tabiata Saygılı Olmak
Ahlaki Değerlere Bağlı Olmak
Yenilikçilik ve Sürekli Gelişim
Mükemmeliyetçilik
Toplam Kaliteden Ödün Vermemek
Çalışan Aidiyetini Önemsemek

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Sınırsız Hosting