Ana Sayfa / Gündem / ÖGG soru ve cevapları

ÖGG soru ve cevapları

Özel güvenlik sınav soru ve cevapları açıklandı. 20 Şubat’ta yapılan ÖGG sınav soru ve cevap anahtarı belli oldu. Yeni özel güvenlik sınavı tarihi. 90. Dönem Temel Eğitim ve 66. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik sınav soruları ve cevapları EGM tarafından açıklandı. Adaylar EGM üzerinde ÖGG soru kitapçığına ulaşabiliyor.

ÖGG 20 Şubat sınav soru ve cevapları açıklandı. ÖGG yeni sınav ne zaman sorusu. Özel güvenlik için aranan yartlar ve sınav tarihleri. ÖGG sınavı için ne gerekiyor kimler özelg üvenlik sınavına girebilir bilgisi.

Özel Güvenlik olarak iş hayatına devam etmek isteyen adaylar için düzenlenen ÖGG sınav sorularını erişime açıldı. Son zamanların en çok ilgi gören meslekleri arasında yer alan Özel Güvenlik Görevlisi için sınava katılan adaylar sonuçlara kilitlendi ancak henüz sonuç tarihi açıklanmadı.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

ÖGG SINAV SORULARI YAYIMLANDI

20 Şubat tarihinde düzenlenen ÖGG sınavının soru kitapçığı www.egm.gov.tr sitesinde erişime açıldı.

ÖGG SINAV SONUÇLARI EGM’DE NASIL SORGULANIR?

EGM tarafından düzenlenen ÖGG sınavı yine Emniyet Müdürlüğü’nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet hesabından açıklanacak. Sonuç açıklandığı andan itibaren sorgulamak için T.C. kimlik numaranızı bilmeniz ve güvenlik kodunu doğru girmeniz gerekiyor.

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting