Ana Sayfa / Ekonomi / Moto Kurye aylık kazançları

Moto Kurye aylık kazançları

Moto kuryelerin aylık kazancı 15 bin ila 50 lira arasında değişiyor. Bir motor ve iyi bir firma bul kısa yoldan zengin ol moto kurye olarak denmeye başladı. Motosikletli kuryelerin günlük kazançları ise bir memurun haftalık kazancından daha fazla. Özel bir kurye firması yaza yeni istihdam hamlesi ile giriş yapıyor. 1000 yeni moto kuryeyi kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını hızlandıran şirkette, moto kuryelerin geliri ise dudak uçuklattı.

Moto kuryelik kazandıran sektör oldu. Firmalar moto kuryelere yüksek kazanç fırsatı sağlıyor ki bir moto kurye aylık 50 bin lirak azanabiliyor. Özel bir kurye şirketi yüksek kazanç fırsatı ile moto kurye istihdam edileceğini açıkladı. Şirketin kurucu ortağı Burç Öztüfekçi, “Moto kurye olmak isteyenlere yan hakların yanı sıra yüksek kazanç fırsatı sunuyoruz” dedi.

MOTO KURYE BAHŞİŞ ZENGİNİ

Şirketin yeni istihdam atağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Burç Öztüfekçi, sektörde moto kuryelere en fazla yan hak tanıyan şirketlerinin başında olduklarını, indirimli yakıttan özel sağlık sigortasına, kaza desteğinden kreş yardımına kadar birçok yan hakla kuryelerin yanında yer aldıklarını anlattı. Öztüfekçi sözlerini şöyle tamamladı: “Şirket olarak binlerce kuryemiz ile büyük bir aileyiz ve yaz aylarına girerken yeni alacağımız 1000 moto kurye ile ailemizi genişletmek istiyoruz. Kuryelerimize tanıdığımız yan haklarla onlara kendilerini güvende ve ayrıcalıklı hissedecekleri bir iş fırsatı sunuyoruz. Bunun yanı sıra saatlik garanti ücret, paket başı ücret ve çalıştığı projeye göre kilometre desteği ile yüksek kazanç fırsatı sunuyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana en büyük hedefimiz moto kuryeler için yüksek standartları olan bir iş fırsatı oluşturmak oldu. Bu amaçla çalışmalarımıza devam etmeyi sürdürüyoruz.

İlginizi Çekebilir

Evlilik pahalandı

Düğün masrafı 500 bin liradan başlıyor evlenmek pahalıya patlıyor. Türkiye’de aile kurmak artık çok pahalı …

Sınırsız Hosting