Ana Sayfa / Kime Ait / MTV 2019 son ödeme tarihleri

MTV 2019 son ödeme tarihleri

Motorlu Araçlar Vergisi son ödeme tarihi ve ikinci ödeme tarihi ilk ve son başlangıç tarihi. Araç sahiplerini ilgilendiren bir haber. MTV ödemeleri için kısa süre kaldı ve GİB MTV ödemeleri ne zaman sorusu merak ediliyor. GİB üzerinden hesaplanan MTV’ler ne zamana kadar yatırılabilecek. GİB MTV ödemeleri nasıl yapılacak?

2019 MTV ilk ve son ödeme tarihleri birinci taksit için ve MTV 2019 ikinci ödeme tarihleri ilk ve bitiş tarihi bilgileri. Araçlar için 2019 MTV miktarını öğrenme ve hesaplama yolu. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri için son günün ne zaman olduğu merak ediliyor. Peki, MTV ödemeleri için son gün ne zaman? 2019 MTV ödemesi nasıl yapılır? MTV ödemelerinin belirtilen süre içerisinde yapılmaması durumunda günlük olarak gecikme faizi uygulanır. İşte merak edilenler…

MTV ÖDEMESİ İÇİN SON TARİH NE ZAMAN?

Tüm araç sahiplerinin ödemekle yükümlü olduğu MTV her yıl Ocak (1 Ocak – 31 Ocak) ve Temmuz (1 Temmuz – 31 Temmuz) aylarında iki eşit taksit halinde ödeniyor.

MTV 2019 HESAPLAMA EKRANI

MTV hesaplama ekranı MTV ödeme dönemlerinde büyük ilgi görüyor. Aracın otomobil, kamyon, kamyonet, minibüs, otobüs, panelvan olmasına göre ödenecek vergi tutarı değişiklik gösteriyor. Motorlu Taşıtlar Vergisi, otomobil ve motosikletlerin yaşı ve silindir hacmine göre, otobüslerin yaşı ve oturma kapasitesine göre belirleniyor. Kamyon ve kamyonetlerde ise aracın yaşının yanı sıra azami toplam ağırlığı göz önünde bulundurularak MTV tutarı hesaplanıyor.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting