Ana Sayfa / Kime Ait / MTV 31 Temmuz 2. Taksit son gün

MTV 31 Temmuz 2. Taksit son gün

Aracı olanlar için önemli haber. Motorlu Taşıtlar Vergisi 2019 için 2. taksit son ödeme günü 31 temmuz 2019 aman unutmayın. MTV ödeme dönemleri 2019.Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV)’nin 2. taksiti için 31 temmuz son gün. Türkiye’de Motorlu Taşıtlar Vergisi(MTV) aracın motor hacmi ve yaşına göre hesaplanıyordu. Ancak 2018 tarihinden itibaren otomobillerin ülkeye giriş fiyatları da bu duruma etki etmeye başladı. Biz de sizler için yeni MTV tutarlarını derledik!

MTV kim ne kadar ödeyecek MTV 2019 son ödeme günü 2. taksit için tüm bilgiler. Araca göre MTV ödemeleri. Türkiye’de 01.01.2018 tarihinden önce aracın ilk tescili yani trafiğe kaydı yapılmışsa yılda iki taksit ile ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi farklı, bu tarihin sonrasında trafiğe kaydı yapılmışsa farklı oluyor.

Ülkemizde devlet Motorlu Taşıtlar Vergisi hesaplarken aracın model yılını ve motor hacmini kullanıyor. Bu iki önemli kriterin haricinde 1 Ocak 2018 tarihinden sonra vergisi ödenecek olan otomobillerin trafiğe tescil tarihleri de bu kriterlere eklendi. İşte trafiğe tescil tarihine, motor hacmine ve yaşına göre ödenecek vergi miktarları.

1 OCAK 2018’DEN ÖNCE TRAFİĞE KAYDI YAPILAN ARAÇLAR İÇİN ÖDENECEK VERGİ TUTARLARI

1 OCAK 2018’DEN SONRA TRAFİĞE KAYDI YAPILAN ARAÇLAR İÇİN ÖDENECEK VERGİ TUTARLARI

İlginizi Çekebilir

Pegasus 1 Euro uçak bileti satışı

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya uçak bileti satışı kampanyası geçerli olduğu tarihler. 1 Euro’ya uça …

Sınırsız Hosting