Ana Sayfa / Kadınca / Müge Anlı’da Hasan Hüseyin Çelik bulundu mu?

Müge Anlı’da Hasan Hüseyin Çelik bulundu mu?

Müge Anlı Hüseyin Çelik öldü mü, eşi seher ve kızı suçlu mu sorusu. Ankara’da Hasan Hüseyin Çelik 15 Kasım Çarşamba günü sırra kadem bastı. Kardeşi Veysel Çelik, kardeşinin bulunması için ATV’de hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının kapısını çaldı. Hasan Çelik’in eşi Seher Çelik tarafından tehdit edildiğini anlattı. Suçlamaları reddeden Seher Çelik ise eşinin yaşadığını hissettiğini ve kendisini sık sık aradığını anlattı. Canlı yayına bağlanan komşuların “Depodan ceset kokusu geliyordu” iddiası ise şaşkınlık yarattı.

Müge Anlı’da Ankarka’da kaybolan Hüseyin Çelik bulundu mu, öldü mü karısı Seher ve Kızı Şerife ne diyor son durum ne sorusu. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan Hüseyin Çelik hakkında kan donduran iddia ortaya atıldı.Ankara’da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kayıplara karıştı.

ANKARA HASAN ÇELİK ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Veysel Çelik, eşi Esma Çelik ile birlikte 77 günü aşkın süredir haber alamadığı kardeşi Hasan Çelik’i bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvuru yaptı. Canlı yayında şoke eden iddialarda bulunan Veysel Çelik, Hasan Çelik’in eşi Seher Çelik tarafından tehdit edildiğini anlattı.

Veysel Çelik, “Ağabeyim olay günü eşi ve kızıyla markete gidiyor. 2-3 saate geliyorum diyor aracıyla evden çıkıyor ama geri gelmiyor. İki kişiyle birlikte görüldüğü söyleniyor ancak ben baktım onlar ağabeyim değil. Eşinin çelişkili açıklamaları var” ifadelerini kullandı.

İddiaların odağındaki Seher Çelik ise eşinin hayatta olduğunu kendilerini sık sık aradığını ve seslerini dinlediğini anlattı. Rahat tavırları ile herkesi şoke eden Seher Çelik, “Telefonlarımıza yanıt veriyor. Kocamı öksürüğünden tanıyorum. Mesajları okuyor sesimizi dinliyor sonra kapatıyor.

Bazen ona çakal lanet mikrop yazıyorum kızsın da arasın diye ama cevap vermiyor. Şoktayım ben de güle oynaya çıktı havada uçuyordu o gece. Ölse hissederdim. Hasan neredeysen çık gel evine ne halt karıştırdıysan” açıklamasını yaptı.

Bugün gerçekleşen yayında ise komşuları Seher Çelik’in eşini uzun süre aramadığını anlattı. Canlı yayında bir komşu ise kan donduran detayları anlattı. Bir apartman sakini Hüseyin Çelik’in kaybolmasının ardından aileye ait depodan yanık ve ceset kokusu geldiğini açıkladı.

Hatta bu kokunun ardından Seher Çelik’in dip köşe temizlik yaptığını anlattı. İddiaları kabul etmeyen Seher Çelik, komşularının kendilerine iftira attığını depoda herhangi bir ceset bulmadığını söyledi.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting