Ana Sayfa / Genel / Muhammed Elneny Beşiktaş’ta

Muhammed Elneny Beşiktaş’ta

Beşiktaş, Arsenal’dan Muhammed Elneny’i transfer etti. Orta saha oyuncusu Elneny nasıl bir futbolcu ve beşiktaş’ta başarılı olur mu soruları. Arsenal’in Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Elneny’yi Beşiktaş’la sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a geldi.

Elneny, kaç yaşında nereli, ve nasıl bir futbolcu sorusu. Beşiktaş, anlaştığı Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Elneny’yi bu gece İstanbul’a getirdi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal’de forma giyen Elneny, İstanbul Havalimanı’na geldi. Yarın sağlık kontrolünden geçirilecek 27 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu, herhangi bir problem çıkmaması durumunda 1 yıllığına kiralanacak.

2015-2016 sezonunun devre arasında Belçika’nın Basel takımından Arsenal’e transfer olan Elneny, 3,5 sezonda 103 resmi maça çıktı.

Muhammed Elneny’in siyah beyazlı takıma transferini ilk kez SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol spor kamuoyuna duyurmuştu.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting