Ana Sayfa / Manşet / Erol Bedir’den şok açıklamalar

Erol Bedir’den şok açıklamalar

Kayserispor’un Galatasaray’a bol tartışmalı maç sorası 3-2 yenilmesi kayseri’de infiale yol açtı. Kayserispor Erol bedir çok ağır ifadelerle TFF’yi ve MHK’yı eleştirdi. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Galatasaray maçı sonrasında tepki dolu açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Başkanı Erol bedir’den futbol camiasını sarsacak şok iddialar ve ithamlar geldi. Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray’a 3-2 yenilen Kayserispor’da başkan Erol Bedir, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

GALATASARAY’I KORUYORLAR MI?

5 golün çıktığı, 3 Kayserisporlu ve 1 Galatasaraylı futbolcunun kırmızı kart gördüğü karşılaşma sonrasında hakem Mustafa Öğretmenoğlu’na tepki gösteren Bedir, “Yazıklar olsun! MHK ve TFF, yarın toplanacak ve hakemlere 1-2 maç ceza verecek. Anladığım kadarıyla çok değişik şeyler oluyor, çok farklı şeyler oluyor. Sizin Galatasaray’ı yenme şansınız yok diyorlar. Galatasaray yenilseydi, belki başka dengeler bozulacaktı.

Galatasaray buraya 1 puanla gelmişti. Burada kazanmalıydı. Bir şekilde kazanmalıydı. İki futbolcumuz, Galatasaray’a neden gol attınız diye cezalandırıldı. Emre Mor niye atıldı anlamadım. Herkesin vicdanına bırakıyorum. Bu iş burada bitmeyecek” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting