Ana Sayfa / Manşet / Muharrem İnce’nin ehliyeti E sınıfı

Muharrem İnce’nin ehliyeti E sınıfı

Muharrem İnce E sınıfı ehliyetini paylaştı bir de soru sordu. seçim otobüsü kullanan Muharrem İnce, siyasetten sonra otobüs şoförlüğü için mi hazırlanıyor diye de sordurttu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kullandığı otobüs sonrası yaşanan ehliyet tartışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu. Ehliyetini sosyal medyadan paylaşan İnce, “Bana ehliyet soranlar! İşte benim otobüs kullanabilir, E sınıfı ehliyetim. Bir zahmet arkadaşa da diplomasını sorar mısınız?” dedi.

Muharrem İnce ehliyetini paylaştı, o şahsa da diplomasını sordu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından otobüs kullandığı bir görüntü paylaşıp, “Yolların ustasıyım, memleketin hastasıyım” ifadelerini kullandı.

EHLİYETİNİ PAYLAŞTI, DİPLOMA SORDU

Görüntünün ardından İnce’ye otobüs kullanabileceğine dair ehliyeti olup olmadığı sorulup eleştirildi. Gelen eleştiriler üzerine İnce bu kez de sosyal medya hesabından ehliyetini paylaştı.

İnce, yaptığı açıklamada “Bana ehliyet soranlar! İşte benim otobüs kullanabilir, E sınıfı ehliyetim. Bir zahmet arkadaşa da diplomasını sorar mısınız?” dedi.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting