Ana Sayfa / İlginç / Lütfü Türkkan milletvekilliğinden istifa ediyor iddiası

Lütfü Türkkan milletvekilliğinden istifa ediyor iddiası

Lütfü Türkkan istifa ediyor iddiası gündemde. İYİ Parti Milletvekili lütfü Türkkan’ın siyasetten çekileceği öne sürülüyor. Şahit yakınına küfür eden ardından da özür videosu çeken Lütfü Türkkan’ın bizzat Meral Akşener tarafından istifa etmesi yönünde telkin geldiği öne sürülüyor. Şehit ağabeyine ettiği skandal küfürden sonra vatandaşın tepkisini tamamen üzerine çeken Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 6 Kasım Cumartesi saat 12.00’de İstanbul İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapacak. Türkkan’ın istifa edeceği iddia ediliyor

Lütfü Türkkan siyaset sahnesinden çekiliyor. İYİ Parti’nin zorluklarla aştığı yolu bir küfür ile tıkayan Lütfü Türkkan’ın parti içinde de istenmeyen kiyi ilan edildiği öne sürülüyor. Lütfü Türkkan’ın hem milletvekilliğinden hem de İYİ Parti’den istifa edeceği öngörülüyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve heyetinin Bingöl’de esnaf ziyaretiyaptığı sırada şehit ağabeyi Tahir Gümren, “Benim kardeşimin bütün vücudu parçalandı. Günlerce ayaklarını aradılar. HDP’yi, Selo’yu savunan bir kadın bu. Evet bu savunuyor. Kahvaltıya gidiyordu.” sözlerle tepki gösterdi.

ÖYLE BİR KÜFÜR ETTİ Kİ…

Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tepki üzerine olay yerinden uzaklaştırılan Gümren’in yanına gelerek boğazını sıkıp “Senin…” gibi ağıza alınmayacak hakarette bulundu.

Vatandaş tepki gösterince ‘küfretmedim’ dedi

Gümren’e yapılan bu davranışa vatandaştan sert tepki gelince Türkkan, “Küfretmedim, sarılıp yürüdüm” dedi. Görüntüler ortaya çıkınca ise ‘Meral Akşener’den özür dilerken o şehit abisinden özür dilemedi…

Saat 12:00’de istifa edeceği konuşuluyor

Gerçekleşen bu olayların ardından Akşener’in şehit ağabeyine küfreden vekili Türkkan’a nasıl tepki göstereceği merak konusu oldu. Türkkan’ın bugün saat 12.00’de İstanbul İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapacağı bildirildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından kulislerde Türkkan’ın istifa edeceği konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting