Ana Sayfa / Yaşam / Muharrem İnce’nin oğlunun düğünü ve davetli listesi

Muharrem İnce’nin oğlunun düğünü ve davetli listesi

Muharrem İnce’nin oğlu evleniyor düğüne davet edilen siyasetçiler, ünlüler ve kimler katılacak sorusu. Meral Akşener Muharrem İnce’nin oğlunun düğününedavetli. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin oğlu Salih Arda İnce’nin düğününe çok sayıda siyasetçi ile sanatçılar davet edildi. Pazar günü Yalova’nın Emalık Köyü Meydanı’nda yapılacak düğüne 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni parti kurma hazırlığındaki Meral Akşener ile AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda siyasetçi davet edildi.

Salih Arda İnce’nin düğünü siyasetçiler buluşması ve ünlüler geçidine dönebilir. Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin oğlu Salih Arda İnce, pazar günü Yalova’nın Emalık Köyü Meydanı’nda yapılacak düğün ile Silivri Belediye Başkanı CHP’li Özcan Işıkların kızı Göknil Işıklar ile evlenecek.

Saat 11.00’de başlayıp gece yarısına kadar devam edecek düğüne, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, MHP’li Oktay Vural ile yeni parti  kurma hazırlığında olan Meral Akşener de davet edildi.

ÜNLÜ SANATÇILAR DA DAVET EDİLDİ

Düğüne sanatçılar Fatma Girik, Müjde Ar ve Oktay Kaynarca’nın da davet edildiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting