Ana Sayfa / Kadınca / Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden “Teşkilat” dizisine TRT’den beşinci sezon onayı çıktı. 111 ya da 112. bölümde sezon finali yapması planlanan dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’ın ise diziye veda edeceği konuşuluyor.

Oyuncu murat yıldırım Teşkilat dizisinden ayrılıyor. Teşkilat dizisi ne zaman final yapıyor sorusu. TRT1’in uzun soluklu projelerinden “Teşkilat” dizisi dört sezondur pazar akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Timur Savcı & Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen Burak Arlıel’in çektiği dizinin akıbeti merak ediliyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre; Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleme aldığı dizi beşinci sezonunda da devam edecek. Dizinin haziran ayında 111 ya da 112. bölümde sezon finali yapması gündemde.

MURAT YILDIRIM VEDA MI EDECEK?

Sezon finaline doğru peş peşe ayrılıkların yaşanacağı da öğrenildi. Dizinin Neslihan Erdemsoy’u Aybüke Pusat beşinci sezonunda da diziye devam edecek. Ömer Atmaca’ya hayat veren ünlü aktör Murat Yıldırım’ın ise kulislerde diziye devam edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

Kulislerde devam etmeyeceği dedikodusu dolaşıyor. Yıldırım diziyle bir sezonluk anlaşma imzalamış ancak hem kanal, hem yapım şirketinin ısrarıyla ikinci sezonda da dizide oynamayı kabul etmişti.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting