Ana Sayfa / Kadınca / Mustafa Ceceli evliyken ilişkiye başlamış
MUSTAFA CECELİ

Mustafa Ceceli evliyken ilişkiye başlamış

Mustafa Ceceli Selin İmer’le ilişkisine daha boşanmadan başlamış. Mustafa Ceceli için sosyal medyada bir anda ahlaksız mustafa ceceli tagı açıldı. Muhafazakar kesimin şarkıcısı olarak bilinen ve dindar bir kiyi olarak bilinen Mustafa Ceceli’nin ters köşe yaparak yeni bir ilişkiye girmesi o çevrelerde büyük bir öfkeye neden oldu. 

Mustafa Ceceli, Ak Parti çevrelerini ve dindarları kandırarak sömürdü ve çok albüm satarak para mı kazandı? Mustafa Ceceli, neden karısına ihanet ederek leni bir sevgili buldu? İşte sosyal medya bu ve buna benzer eleştirilerle yıkılıyor.

Gündeme bomba gibi düşen Mustafa Ceceli’nin, yasak aşkı olduğunu ve eşini boşayacağını 1.5 ay önce katıldığı ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’ programında bugün yaşadıklarını ekranlardan üstü kapalı itiraf etmiş.

Mustafa Ceceli’nin 9 yıllık eşinden boşanıp sevgilisi Selin İmer ile evlilik kararı alması gündeme bomba gibi düştü. Ceceli 1,5 ay önce katıldığı Hülya Avşar’ın programında aslında aşkının peşinden gideceğini itiraf etmiş.

KİMSE FARK ETMEDİ

1,5 ay önce Hülya Avşar’ın programına katılan, Mustafa Ceceli bugün yaşadıklarını ekranlardan üstü kapalı itiraf etmiş. Avşar, Ceceli’nin eşini aldattığını biliyor olacak ki “Evliliğin sürmesi mi yoksa her zaman bulamayacağın aşk mı?” diye soruyor. Ceceli ise, “Olması gereken aşkı seçmek. Bütün her şeyini bırakacağın, ‘neyim varsa her şeyimi bıraktım sana geldim’ diyeceğin aşk olmalı” diye yanıtlayarak çok önceden Selin İmer için eşini boşayacağının mesajını vermiş.

İlginizi Çekebilir

Memura servis yerine para

Kamuda servisler kaldırılıyor, kamu çalışanlarına servis yerine akbil ya da para verilecek. memura minibüs parası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting