Ana Sayfa / Gündem / Mustafa Ceceli’ye ambargo ve konser iptali

Mustafa Ceceli’ye ambargo ve konser iptali

Şarkıcı Mustafa Ceceli için ambargo iddiaları ve konserleri iptal ediliyor bilgisi. Mustafa Ceceli, müzik kariyeri için artık zor günler yaşıyor. Eski eşi Sinem Gedik’in İntizar’la ilgili görüntülerini kamuoyuna sızdırdığı iddia edilen Mustafa Ceceli’ye radyoların ambargo koyduğu öne sürüldü.

Şarkıcı Mustafa Ceceli için tepkiler artıyor kariyeri bitme noktasına gelebilir. Mustafa Ceceli şarkıları artık radyolarda çalınmıyor, istek yapılmıyor. Bir iddia da mustafa ceceli’nin konserleri iptal ediliyor. Eski eşi Sinem Gedik ile İntizar arasındaki yakınlaşma görüntülerini kamuoyuna sızdırdığı iddia edilen Mustafa Ceceli’ye tepki dinmiyor. Verdiği ölüm haberleriyle tanınan ses sanatçısı Onur Akay, toplumun birçok kesiminden tepki çeken Ceceli’ye radyoların ambargo koyduğunu öne sürdü. Ceceli’nin çok sayıdaki konser programının da yasaklandığı ifade edildi.

PLAYLİSTLER’DEN ÇIKARTILDI

Akay, Ceceli ile ilgili kendi internet sitesinde şu satırları yazdı: “Edindiğim bilgiye göre Radyo D, Show Radyo, Süper Fm ve Best FM gibi çok sayıda ulusal radyo aldığı ortak kararla, playlistlerinden Mustafa Ceceli’nin şarkılarını çıkarttı ve Ceceli’nin çok sayıda konseri de iptal oldu.”

İlginizi Çekebilir

Kutlu Partisi kurucusu kim, üyeleri

Kutlu Partisi kim tarafından kuruldu, Kutlu Partisi kurucular kurulu kimlerden oluşuyor. Yusuf Halaçoğlu’nun kurduğu yeni …

Sınırsız Hosting