Ana Sayfa / Yaşam / Mustafa Çirkin neci, nereli ve kim?

Mustafa Çirkin neci, nereli ve kim?

Mustafa Çirkin aslen nereli, eğitimi, neci ve kimdir bilgileri. Türk Tiyatro-sinema ve dizi oyuncusu Mustafa Çirkin hakkında tüm merak edilenler ve yaşamı. 

Tiyatro oyuncusu Mustafa Çirkin yaşı, eğitimi, nereli ve kimdir bilgileri. Yeni dönem Türk tiyatrosunun önemli oyuncularından birisi olma yolunda emin adımlarla sahne dünyasında boy gösteren Mustafa Çirkin, sinema, dizi ve reklam oyunculuğu konusunda da önümüzdeki süreçte önemli isimlerde biri olacak gibi gözüküyor.

OYUNCU MUSTAFA ÇİRKİN BİYOGRAFİSİ

Mustafa Çirkin kimdir ?
1991 yılında Tokat’ta doğan oyuncu. halen İstanbul’da yaşamaktadır. Konservatuar eğitiminden önce çeşitli özel tiyatrolarda asistan olarak çalışan Mustafa Çirkin. zaman zaman İstanbul devlet tiyatrosunda da rol almıştır.

MUSTAFA ÇİRKİN ROL ALDIĞI OYUNLAR, YAPIMLAR

Konservatuar eğitimini tamamlamış ve sonrasında İstanbul devlet tiyatrosunda ‘ Tangopera’ adlı oyunda oynamaya başlayan Mustafa Çirkin, başarılı sahne performansı ile dikkat çekmiştir.

Mustafa Çirkin, Defacto reklamını seslendirmiştir. Çeşitli dizi ve sinemalarda roller almıştır. Oyuncunun fotoğraf çekmek hobileri arasında olup ‘Fazıl Say Karaözünde’ adlı kitapta da fotoğrafları mevcuttur.
Oyuncunun dizi, sinema ve tiyatro projeleri devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting