Ana Sayfa / Genel / Mustafa Denizli sağlık durumu

Mustafa Denizli sağlık durumu

Mustafa Denizli neden hastaneye kaldırıldı, son durumu. Musatfa Denizli’nin nesi var ve neden rahatsızlandı Mustafa Denizli hangi hastaneye kaldırıldı soruları. Kasımpaşa Trabzonspor maçı devre arasında rahatsızlık geçiren Teknik Direktör Mustafa Denizli, kontrol amacıyla ikinci yarıda kulübede yer almıyor. Mustafa Denizli’nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Mustafa Denizli son durumu.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Kasımpaşa ile Trabzonspor bir araya gelirken maçın devre arasında flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile biten ilk yarının ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, soyunma odasında bir rahatsızlık geçirdi.

Denizli maçın ikinci yarısında yedek kulübesindeki yerini alamazken kulübede takımı Sarp Yiğit idare ederken yayıncı kuruluş maç esnasında deneyimli teknik adamın hastaneye kaldırıldığı bilgisini paylaştı. Edinilen bilgiye göre Mustafa Denizli, tansiyonunun düşmesi nedeniyle özel bir araçla tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı. Kulübün resmi açıklaması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Sarımsak çürümemesi için nasıl saklanmalı

Sarımsak saklama yöntemi, çürümemesi için sarımsa nasıl saklanmalı, korunmalı. mutfakta sarımsak nasıl saklanır. sarımsağın uzun …

Sınırsız Hosting