Ana Sayfa / Manşet / Naim böyle uğurlandı

Naim böyle uğurlandı

Nami Süleymanoğlu cenazesi böyle uğurlandı. Naim Süleymanoğlu Edirnekapı mezarlığına defnedildi. Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu’nun cenazesi Fatih Camii’ne getirildi.

Naim Süleymanoğlu toprağa verildi 19 Kasım günü. 28 Eylül’den bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu (50) için bugün Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenleniyor.

Öğle namazını müteakip düzenlenecek tören öncesi Süleymanoğlu’nun Türk bayrağına sarılı tabutu camiye getirildi. Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılıyor.

Naim Süleymanoğlunun cenazesinde çarpıcı an… Efsane son yolculuğuna uğurlanıyor
Tabutun üzerine altın madalya kazandığı bir müsabaka sonrası çekilmiş fotoğrafının konulduğu ve fotoğrafın üzerinde “Kalbimizdesin” yazıldığı görüldü.

LEONİDİS DE GELDİ, TABUTUNA ÖPEREK VEDA ETTİ

Süleymanoğlu’nun en önemli rakibi olan Yunan halterci Leonidis de cenazeye katıldı.

Tabutun başında bir süre bekleyen Leonidis, ardından Süleymanoğlu’nun Türk bayrağına sarılı tabutunu öperek ona veda etti. Bu sırada duygusal anlar yaşandı.
BAKAN OSMAN BAK: O BİR EFSANEYDİ

Naim Süleymanoğlu’nun cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ” O bir efsaneydi. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise, “Spor dünyası için çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun. Ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

İran Cumhurbaşkanı öldü mü?

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü., helikopterde başka kimler vardı sorusu. İran’da yas, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting