Ana Sayfa / Kadınca / Nilay Duru gelinliği (Göğüs dekolteli gelinlik)
NİLAY DURU EVLENDİ

Nilay Duru gelinliği (Göğüs dekolteli gelinlik)

Oyuncu Nilay Duru’nun göğüs dekolteli 2017 model gelinliği göz alıcıydı. Emrah Kıyan neci, kim soruları. Nilay Duru’nun düğün fotoları sosyal medyada ilgi çekti. İnadına Aşk’ dizisinde canlandırdığı karakterle adını geniş kitlelere duyuran Nilay Duru uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emrah Kıyan’la evlendi.

Nilay Duru ile Emrah Kıyan evlendi, Nilay Duru’nun giydiği gelinlik dikkat çekiciydi. 2017 evlenen ünlüler ve oyuncular arasına Nilay Duru da katıldı. ‘İnadına Aşk’ dizisinde canlandırdığı karakterle adını geniş kitlelere duyuran Nilay Duru uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Emrah Kıyan’la evlendi.
En son ‘N’olur Ayrılalım’ dizisiyle ekranlarda boy gösteren Nilay Duru, uzun süredir birlikte olduğu Emre Kıyan’la nikah masasına oturdu.
Açıkhavada gerçeleşen bir törenle dünyaevine giren çifte aile yakınları ve dostları eşlik etti. Törenden renkli kareler sosyal medyada paylaşıldı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting