Ana Sayfa / Yaşam / Nilüfer Müzik Festivali’ne kısıtlama

Nilüfer Müzik Festivali’ne kısıtlama

Nilüfer Müzik Festivali’ne kısıtlama geldi, birçok yasak da beraberinde. Türkiye’de festival ve konser yasakları arttı adeta Orta Doğu ülkelerinde bile görülmeyen yasaklar geldi. Bazı iktidar belediyelerince konserler ve festivaller son hızla devam ederken bağımsız festival ve konserler valiliklerce engelleniyor yasaklanıyor.

Türkiye yasaklar ülkesi gibi oldu belli kesimlere her şey serbest diğer kesime her şey yasak. kutuplaşma ve ayrışma bu kez de festival ve konserlerle kendini gösteriyor. son olarak Nilüfer Müzik Festivali’de yasaktan nasibini aldı.

Festival ve konser yasakları engellenmeye devam ediyor. ‘Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel’ sloganıyla düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali’nde konaklama ve alkol satışı kaymakamlık tarafından yasaklandı. Festivalde müzik ise sat 01.00’a kadar olacak.

Kaymakamlık, Bursa Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 2-3-4 Eylül tarihlerinde 6.’sını düzenleyeceği Nilüfer Müzik Festivali’nde konaklama ve alkol satışına yasak getirdi.

Bursamuhalif’in haberine göre, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Özarslan’ın imzasıyla, belediyeye gönderilen resmi yazıda festivale alkol satışı ve gece konaklaması yapılamayacağı vurgulandı. Yazıda müzik yasağının da 01.00’de başladığı hatırlatıldı.

Yazıda, Eğlence Yerlerinde Müzik ve Yayınları Konulu Genelgeye atıfla “Müzik yayının saat 01.00 saatini geçmemesi kaydıyla söz konusu etkinliğin yapılması hususunu bilgi ve gereğini arz ederim” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting