Ana Sayfa / Manşet / Nisa bebek yaşıyor mu?

Nisa bebek yaşıyor mu?

Nisa bebek öldü mü, yaşıyor mu, Sağlık Bakanı ne dedi son dakika haberi. Bakan koca son Nisa bebek açıklaması. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, annesi tarafından sokağa terk edilen ve beyin ölümü gerçekleştiği duyurulan Nisa bebekle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Nisa bebek tedavi altında mı, öldü mü son açıklama. Nisa bebek yaşıyor mu sorusuna yanıt.

İstanbul’un Pendik ilçesinde 29 Mart Salı günü boş bir arazide terk edilmiş bebek ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilmişti. Olay yerine giden sağlık ekibinin içinde yer alan tıp teknikeri Büşra Durmaz’ın sütannelik yaparak “Nisa Mihriban” ismini verdiği bebek, ambulansla Marmara Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne kaldırılmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Twitter hesabından, Durmaz’ın “süt kızım” olarak tanıttığı bebek ile beraber çektiği videoyu paylaşması, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, çevre ve güzergahlarındaki çok sayıda kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelinin bebeğin annesi Ebru S. (20) olduğunu belirlemiş ve zanlıyı dün Pendik’teki evinde gözaltına almıştı.

‘BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ’ DENMİŞTİ
Sağlık kontrollerinin ardından Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne teslim edilen bebek, durumunun kötüye gitmesi üzerine Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde gözlem altında tutulan Nisa bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği haberi geldi.

BAKAN KOCA’DAN YENİ AÇIKLAMA
Bebeğin öldüğü iddiasına karşı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bebek hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmış ve durumunun kritik olduğu bilgisi edinilmiştir. Konuyla ilgili derhal adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Akşam saatlerinde bebeğin sağlık durumuna ilişkin bir açıklama da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Koca, “Acil Tıp Teknisyeni Büşra’nın adını koyduğu terk edilmiş NİSA BEBEK, yuvaya teslim edildikten bir süre sonra, hayati sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip ediliyor. ATT Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Reisi helikopter kazası geçirdi

İran Cumhurbaşkanı helikopter kazası geçirdi yaşıyor mu merak ediliyor. Reisi helikopter kazası geçirdi. İran Cumhurbaşkanı …

Sınırsız Hosting