Ana Sayfa / Gündem / Baki Ersoy MHP’den gönderiliyor

Baki Ersoy MHP’den gönderiliyor

MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy, partiden ihraç ediliyor. Baki Ersoy’un İYİ Parti’ye katılması beklenebilir. MHP’Deki ülkücü kökenli milletvekilleri tek tek partiden gönderiliyor iddiası. Baki Ersoy’un son açıklamalarının AKP’yi özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok kızdırdığı belirtiliyor. Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildi.

Baki Ersoy MHP’Den ihraç yolunda. MHP’nin Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un ihraç kararını beklemeden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılabileceği belirtiliyor.

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy disiplin kuruluna sevk edildi. Ersoy, geçtiğimiz gün katıldığı bir yayında “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor” şeklindeki ifadeleriyle dikkat çekmişti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’un, parti tüzüğünün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği bildirildi.

Mustafa Baki Ersoy, geçtiğimiz gün enflasyon ve ülke ekonomisine ilişkin yaptığı “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz” açıklamasıyla dikkat çekmişti.

BAKİ ERSOY, AKP’Yİ KIZDIRMIŞTI, BAHÇELİ AFFETMEDİ

MHP’de en küçük bir eleştiri özellikle AKP’nin politikalarına yönelik eleştiri partiden atılma nedeni sayılmaya başladı. Bahçeli’nin AKP eleştirilerine karşı milletvekillerini affetmediği biliniyor. Son aday da Baki Ersoy oldu.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri’de katıldığı yerel bir televizyon programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ersoy, vatandaşın enflasyondan inanılmaz derecede muzdarip olduğunu belirterek “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor” ifadelerini kullandı.

Ülke ekonomisindeki durumu Cumhur İttifakı’nın çözeceğini kaydeden Baki Ersoy, şunları söyledi:

“Tamam dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunlar var, ama bunu çözecek olan yine Cumhur İttifakı. Dünya ekonomilerini ülke ülke değerlendirdiğimizde dünya ülkelerin bunları aşacak altyapısı bizden 30 sene önce oluşmuş maalesef. Gerçekten bunları kabul etmek lazım. ‘Dünyada pandemi var. Böyle oldu, enerji krizi var böyle oldu’ demek yerine biz önümüzdeki süreçte ne yaparız? Bu bir kaçamak. Tamam dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum.”

İlginizi Çekebilir

Yaş Çay 2024 alım fiyatı

2024 yaş çay alım fiyatı belli oldu. yaş çay kilogram fiyatı 2024 açıklandı. Tarım ve …

Sınırsız Hosting