Ana Sayfa / Ekonomi / Sigara son zammı, yeni fiyatlar

Sigara son zammı, yeni fiyatlar

Hangi sigara ne kadar zamlandı en ucuz sigara kaç para oldu bilgisi. sigaraya büyük zam geldi.

Sigara son zamlar ve yeni sigara fiyatları. Tiryakileri üzen haber geldi sigaralara dev zam yapıldı. En ucuz sigara bile artık ateş pahası. tütüncülere gündoğdu kaçak tütün satışları patladı. Son günlerde peş peşe gelen tütün ve alkol zamları sonrası bir zam haberi daha geldi. Sigaraya gelecek olan 6 liralık zam sonrasında oraya yine çok çarpıcı bir iddia atıldı. İddiaya göre tütün ve tütün ürünlerine yine zam geliyor. İşte 5 Nisan zamlı ve güncel sigaraya fiyatları

2022 yılına gıda ürünleri başta olmak üzere çok sayıda ürüne zam üste zam geldi. Zamlardan dolayı ay sonunu zor getiren vatandaş asgari ücrete gelecek olan Temmuz ayı ikinci zam tutarını beklemeye başladı. Gıda dışında tütün ve tütün ürünlerine de yüzde yüze varan zam haberleri geldi. Geçtiğimiz günlerde sigara gelen 6 liralık zam sonrasında tekrardan oraya zam haberi atıldı. Peki sigaraya ne kadar zam gelecek? İşte herkesin merak ettiği sigara zammı ve güncel fiyat listesi.

adam.jpg

SİGARAYA ZAM İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Tütün ve tütün ürünlerine gelen 6 liralık zam tutarlarından sonra gündemde yine sigara zammı konuşulmaya başlandı. Sigara fiyatlarını araştırmaya koyulan vatandaş gelecek olan zamla ilgili merak edilenleri arama motorlarına sormaya başladı. Sosyal medyada aktif olarak paylaşım yapan Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş’ın paylaşımları sonrası tekrar sigara zammı gündeme geldi. Aybaş’ın ‘hazır mıyız’ paylaşımının ardında sigara ürünlerine 6 liralık zam yansımıştı. Gözler yine Aybaş’ın yaptığı paylaşımlara yöneldi. Peki sigara zam geldi mi? Sigaraya ne kadar zam geldi? Sigaraya zam gelecek mi? İşte sigaraya dair tüm bilinmeyenler.

kadin.jpg

OCAK VE MART AYI ZAMMI İLE BERABER EN DÜŞÜK SİGARA 25 LİRA

Son zamanlarda Türkiye’de arama motorlarında en çok sorulan sorulardan biri sigara zammı. 2022 yılı Ocak ayından bu yana tütün mamüllerine yüzde 200’lere varan zam yapıldı. Bunun yanı sıra alkol ve alkollü içeceklere de zam yansımaya başladı. Alkol ürünlerine gelen zamlardan sonra çok sayıda alkollü mekan kepenk kapatma derecine geldi. Tütün ürünlerinde ise yasa dışı satışlar yükseldi. Peki sigara ve alkole tekrar zammı gelecek? İşte herkesin merak ettiği o sorunun cevabı.

zam-siagar.jpg

AYBAŞ’TAN SİGARA ZAMMI İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMA

Mart ve Ocak ayında yapılan zamlardan sonra en düşük sigara fiyatı 25 lira oldu. Çoğu insan ise işlenmemiş tütünlere yöneldi. Sigara paketlerine yansıyan zam sonrası internette ise en çok arananlar arasında yine sigara doldurma aramaları oldu. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş’ın son yaptığı açıklamaya göre sigara 1,5 ila 2 lira arasında zam yapılması ön görülüyor. İşte son zamla beraber Nisa ayı Güncel Sigara Fiyatları…

SON ZAMLARDAN SONRA GÜNCEL SİGARA FİYATLARI

21,50 TL’lik sigara 23,50 TL oldu.

22 TL’lik sigara 24 TL oldu.

23 TL’lik olan sigara 25 TL oldu.

24 TL’lik olan sigara 26 TL oldu.

25 TL’lik olan sigara 27 TL oldu.

25,50 TL’lik sigara 27,50 oldu.

İlginizi Çekebilir

Maliye, KDV denetimine çıktı

İşletmelere KDV denetimi başladı cezalar çok ağır. Usulsüzlük yapan işletmelere Maliye para cezası kesmeye baladı. …

Sınırsız Hosting