Ana Sayfa / Kime Ait / No On kime ait, nasıl bir içecek

No On kime ait, nasıl bir içecek

NO ON nasıl bir içecek, No On kime ait, hangi firma tarafından üretiliyor bilgisi. Torku yeni gazlı içeceği No On nasıl bir içecek no on içindekiler neler bilgisi. 

NO ON içecek kime ait, sahibi kim ve NO ON içecek fiyatları. Torku ürünleri neler ve Torku yeni içeceği NO ON nasıl bir gazlı içecek içeriği bilgileri. Türkiye’nin markası olan Torku, son zamanlarda yepyeni bir içecek markasını tanıtmaya başladı. “No On” isimli içecek herkes tarafından merak edilmeye başlandı. İşte merak edilen içindekiler, fiyatı ve nedir diye sorularının cevabı

Bitki aromalı içecek ne kola gibi nede gazoz gibi tarzında bir tanıtımla dikkatleri üzerine çekti. 250 ML kutu şeklinde satışa sunulan ürünleri internetten sipariş verebileceğinizi belirtmek isteriz.

Torku No On İçecek Nedir?
İçerisinde bulunan bitki özlerinden üretilen ve zararlı madde olmayan kola değil ve gazoz değildi. Farklı bir içecektir.

No On İçecek İçindekiler

*Hibiskus

*Meyan Kökü

*Limon

*Elma

*Siyah Havuç

Torku No On Fiyatı

İnternet üzerinde bir çok firma 15 ile 20 TL arasında 6’lı 250 ML paketini satışa sunmuştur.

Türkiye’nin Yeni Gazlı İçeceği Torku No On
Torku No On. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ve Konya Şeker Ar – Ge birimlerinin ortaklaşa yaptığı çalışmayla bitki özlerinin ve meyvelerinin karışımı sağlanarak hiçbir inorganik bileşen kullanılmadan uygun asitlik değeri belirlenip ne gazoz ne de kola olan, baharatlardan gelen doğal aroma bileşenleri içeren, “Başka Bir Şey” sloganı ile muadillerinin ötesinde özgün bir ürün olan TORKU NO ON, Türkiye’nin yeni gazlı içeceği olacak.
Ne gazoz ne de kola yep yeni gazlı bir içecek olarak piyasaya çıkacak olan Torku No On oldukça iddialı yerli ve milli yeni kola olmaya geliyor. Büyük talep göreceğeini düşündüğümüz Torku No On hem ülkemizde hemde tüm dünyada satılacak. Torku No On reklam filmiyle herkesin dikkati yeni içeceğe çekildi. Torku No On videosunda insanlar ne kola ne gazoz olan bu yeni milli içeceği çok sevecek diye düşünüyoruz.
Türkiye’nin Yeni Gazlı İçeceği Torku No On
Torku, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ile birlikte yerli kola üretti. Torku No On.. Torku milli üretim politikasıyla Türk gençlerinin göğsünü kabartıyor. Her alanda tam bağımsızlık için ülkemizin kaynaklarıyla yapılacak üretim faaliyetlerinin yanındayız. Tebrikler Torku No On..

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Sınırsız Hosting