Ana Sayfa / Sağlık / Nöbetçi eczaneler 5 Aralık Cumartesi

Nöbetçi eczaneler 5 Aralık Cumartesi

5 Aralık 2020 Nöbetçi eczaneler ve nöbetçi eczanelerin sayısı arttırılacak cumartesi günü. İstanbul nöbetçi eczaneler listesi ve adresleri yayınlanıyor. Pandemi yasakları nedeniyle Cumartesi günü yani 5 Aralık tarihinde nöbetçi eczane sayısı 3 katına çıkarılacak. Sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan 5 Aralık Cumartesi günü için İstanbul’da eczaneler sayılarını 3 katına çıkararak çalışma kararı aldı.

Nöbetçi eczaneler 5 Aralık Cumartesi günü 3 katına çıkarılacak. Uygulamaya yeni konan Koronavirüs kısıtlamalarının ardından, İstanbul’da eczaneler tam kapanma olacak olan hafta sonları için yeni bir karar aldı.

İSTANBUL 5 ARALIK CUMARTESİ NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİ

İstanbul Eczacı Odası, 5 Aralık Cumartesi günü, İstanbul’da nöbetçi eczanelerin sayılarının 3 kat artırılarak hizmet vereceğini ve ilave edilen nöbetçi eczanelerin akşam saat 19.00’a kadar hizmet vereceğini duyurdu.

Ayrıca İstanbul’daki nöbetçi eczanelerin tam listesini sağlık bakanlığı sitesinde bulmam mümkün. hangi eczane nerede bilgisi detaylıca yer alıyor telefon numarasına kadar.

NÖBETÇİ ECZANE NASIL BULUNUR

Nöbetçi eczane nasıl bulunur sorusunnu en etkili cevabı internet siteleri ve google. İstanbul Eczacı Odası’ndan yapılan açıklamada şöyle:

“Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı 5 Aralık 2020 Cumartesi günü İstanbul’da nöbetçi eczaneler (sayıları 3 kat artırılarak) hizmet verecek. İlave edilen nöbetçi eczaneler saat 19:00’a kadar çalışacak, saat 19.00 sonrası ise normal günlerde olduğu gibi nöbet sistemiyle hizmet verilmeye devam edilecek.”

Değerli okurlarımız, siz de internette ve google arama motorunda Nöbetçi Eczane, İstanbul nöbetçi eczaneler, 5 aralık nöbetçi eczane cumartesi nöbetçi eczaneler, İstanbul ilçeler nöbetçi eczaneler aramalarını yaptırarak nöbetçi eczanelere ulaşım sağlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Mıçe isyan etti

Gırtlak kanseri olduğu öne sürülen Kahtalı Mıçe, çıkan haberlere isyan etti. Gırtlak kanserine yakalandığı iddia …

Sınırsız Hosting