Ana Sayfa / Kime Ait / Nokia 3310 Trump ve Putin’li telefon
NOKİA 3310 PUTİN VE TRUMP

Nokia 3310 Trump ve Putin’li telefon

Putun ve Trump’un G20 zirvesi için Nokia 3310 özel bir telefon üretti. Putunli ve Trump’lı telefonun fiyatı ve özellikleri. Yeni Nokia 3310 modeli için Trump ve Putin baskısının olduğu özel bir sürüm üretildi. Altın ve titanyum materyalin kullanıldığı bu özel sürümün fiyatı ise dudak uçuklatan cinsten.

Putin ve Turmp işlemeli Nokia 3310 telefonun fiyatı dudak uçuklattı. Yeni Nokia 3310 G20 Putin ve Trump işlemeli telefonun özellikleri ise oldukça vasat. Hamburg’da düzenlenen G-20 zirvesi için nefesler tutulmuşken, telefonları özel olarak modlayan Rus firması Caviar, yeni Nokia 3310 için oldukça ilginç bir model tasarladı.

Altın ve titanyum materyalin kullanıldığı, arka tarafında Putin ve Trump’ın profil kabartmasının olduğu bu özel sürüm yaklaşık 2500 dolar fiyatla satılacak.
3G’si bile yok ama 2500 dolar
Yeni Nokia 3310 modeli bildiğiniz gibi teknik özellikler tarafında günümüz standartlarının epey altında kalıyor. Buna rağmen cihazı özel olarak modlayan Caviar firması, tüketicilerden 2500 dolar istemekten çekinmiyor.

Bu arada aynı şirket, Putin ve Trump profillerinin olduğu iPhone 7 modelini de internet sitesinden satışa çıkardı. Bu modelin fiyatı ise yaklaşık 3100 dolar.Tabii ki Nokia 3310 modeli de, iPhone 7 modeli de tasarım haricinde orijinal modelden hiçbir fark sunmuyor.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting