Ana Sayfa / Yaşam / Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu öldü

Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğu öldü

İzmir’de İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri’nin eşi ve iki çocuğu da depremde hayatını kaybetti. İzmir’de deprem ölümleri artıyor. İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğunun depremde yaşamını yitirdikleri öğrenildi.

Nuri Seha Yüksel’in eyi ve iki çocuğu İzmir depreminde hayatını kaybetti. Ege Denizi’nde merkez üssü İzmir’in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,9 büyüklüğünde  bir deprem meydana geldi.

İzmir’de yoğun olarak hissedilen deprem, büyük paniğe neden olurken can kayıplarına da neden oldu. Birgün’den Berkay Sağol‘un haberine göre; Hayatını kaybedenler arasında İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi ve iki çocuğunun da bulunduğu öğrenildi.

İZMİR TABİP ODASI GENEL SEKRETERİ’NİN EŞİ İLE 2 KIZI VEFAT ETTİ

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Seha Yüksel’in eşi Burcu Yüksel ile iki kız çocuğu depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

TTB: ACIMIZ TARİFSİZ

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Twitter’dan yaptığı açıklamada “Acımız tarifsiz” dedi. TTB’nin açıklaması şu şekilde:

* Bugün meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası genel sekreteri arkadaşımızın eşi ve 2 çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik.

* Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağolsun.

* Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz.

ERDOĞAN DA DUYURDU

İstanbul’da Türk Konseyi Sağlık Bilim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremle ilgili açıklamasında şunları söyledi:

* Son olarak buraya gelirken, vefat sayımız 12 idi. Yaralı sayımız 438 idi. Ve bunlar içerisinde 5 vatandaşımız ameliyatta, 8 vatandaşımız yoğun bakımdaydı.

* Şu an itibariyle 17 binada arama çalışmalarımız devam ediyor. Devletimiz, bakan arkadaşlarımızla tüm kurumlarıyla deprem anından itibaren, yıkıntı altında kalan vatandaşlarımızı kurtarmak ve sarsıntıdan etkilenen herkese yardımcı olmak için harekete geçmiştir.

* AFAD, emniyet teşkilatımız, diğer ilgili kamu personeli canla başla işlerini yapıyor. Bakanlarımız süratle olay yerine ulaşmışlardır.

* Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfımıza bunun için gereken kaynak hemen aktarılmıştır. Hedefimiz yaralı bir an önce sarmaktır.

* Katar Devlet Başkanı aramış, kendisiyle görüşmeleri yaptık. Ve herhangi bir destek talebi gerekirse bütün imkanlarımızla yanınızdayız dediler. Kendilerine teşekkür ettik.

* Yunanistan Başbakanı sayın Miçotakis yine aynı şekilde aradılar, zira bu depremden Yunanistan da etkilendi. Fakat görüşmeyi yaptığımız anda onlarda herhangi bir ölüm söz konusu değildi.

İlginizi Çekebilir

Semed Ötünç çetesine baskın

Bursa’da çökertilen çete Semed Ötünç örgütü çökertildi. Polisten Bursa’da suç örgütüne darbe. Semed Ötünç suçz …

Sınırsız Hosting