Ana Sayfa / Gündem / Nursel Reyhanlıoğlu neci ve kim?

Nursel Reyhanlıoğlu neci ve kim?

Nursel Reyhanlıoğlu aslen nereli, neci ve kim. Eski AKP Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu İBB Başkanı İmamoğlu’na neden tepki gösterdi, AKP’liler diğer partilerin ve kuruluşların yardımlarını engelliyor mu halk neden isyanda iktidara soruları.

Nursel Reyhanlıoğlu nereli, neci ve ki? Eski AKP Kadın Milletvekillerinden Nursel Reyhanlıoğlu CHP heyetine neden bağırdı adeta provokatör gibi neden davrandı soruları. Türk Milleti eski AKP’li Kadın Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlfu’nun çirkin davranışını tartışıyor. Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası İBB Başkanı İmamoğlu, CHP heyetiyle birlikte felaket bölgesine gitti. Burada incelemelerde bulunan ve vatandaşla görüşen İmamoğlu AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ile karşılaştı. Bu sırada Reyhanlıoğlu, İmamoğlu’nun üzerine yürüdü ve hakaretler savurdu. AK Partili Reyhanlıoğlu, İmamoğlu’na “İngiliz uşağı defol” dedi.

AKP’LI NURSEL REYHANLIOĞLU BÜYÜK AYIP ETTİ ENDİSİNE DE PARTİSİNE DE YAKIŞMADI

Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye’yi derinden sarstı. Pazarcık ve Elbistan merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ili enkaza çevirdi. Büyük felakette 8 binden fazla vatandaş yaşamını yitirirken 50 bini aşkın da yaralı var. Öte yandan halen enkaz altında binlerce vatandaş kurtarılmayı bekliyor. Yardım ekiplerinin bazı bölgelere hiç ulaşmadığı ve enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için çevredekilerin çabaladığı ise deprem bölgesinden gelen haberler arasında.

Depremin meydana geldiği 6 Şubat tarihinden bu yana birçok vatandaş sokaklarda yaşıyor. Soğuk ve karın etkili olduğu 10 ilde enkaz altında kurtarılmayı bekleyen bazı vatandaşlar, hipotermi nedeniyle yaşamını yitiriyor.

‘İNGİLİZ UŞAĞI, DEFOL’

Birçok belediye başkanı ve siyasetçi de depremzedelerle dayanışmak için deprem bölgesinde. CHP heyeti ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da deprem bölgesinde incelemelerde bulunuyor ve vatandaşlarla görüşüyor. Bu incelemeler sırasında İmamoğlu, AK Parti Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu ile karşılaştı. Nursel Reyhanlıoğlu bu sırada İmamoğlu’nun üzerine yürüdü ve hakaretler savurdu. İmamoğlu’na ve beraberindekilere “İngiliz uşakları” diye bağıran Reyhanlıoğlu, “Sen ne geziyorsun Türkiye’yi, sen İstanbul’una bak. Gelmeyin defolun, şov yapma burada defol, İngiliz uşağı defol” dedi.

Türk milleti AKP’li Nrusel Reyhanlıoğlu’nun istifasını bekliyor ve ‘Biz millet olarak bu tür provokatörce davranış gösteren milletvekili istemiyoruz yaptığı çok ayıp deprem acısı yaşarken bunların siyaset derdi yetti artık” diye tepki gösteriyor.
AKP kurmaylarının da en kısa sürede Nursel Reyhanlıoğlu’nu uyarmaları ve partiden gitmesini isteyecekleri beklentisi oluştu.
AKP’li Nursel Reyhanlıoğlu’nun çirkin davranışı karşısında İmamoğlu’nun devlet adamlığı duruşu ise büyük takdir topladı.
NURSEL REYHANLIOĞLU MEMLEKETİ LAYI NECİ

Nursel Reyhanlıoğlu, 3 Mart 1968 yılında Kahramanmaraş’ta dünyaya geldi. Babasının ismi Alaeddin, annesinin ismi Fatma’dır. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden mezun oldu.

AK PARTİ Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevlerini sürdürdü.

2015 Genel Seçimleri Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem milletvekili adayıdır.

Orta derecede İngilizce bilen Nursel Reyhanlıoğlu, evli ve iki çocuk annesidir.

İlginizi Çekebilir

Hastane onaylı randevu nasıl?

Onaylı hastane randevusu ne nasıl alını? MHRS onaylı randevu. Hastaneler onaylı randevu sistemi nasıl çalışıyor. …

Sınırsız Hosting