Ana Sayfa / Kadınca / Nusret asemptomatik diyemedi

Nusret asemptomatik diyemedi

MAGAZİN HABERİ. NUSRET GÖKÇE DİLİ DÖNMEYİNCE SOSYAL MEDYANIN DİLiNE DÜŞTÜ. Nusret Gökçe canlı yayına ABD’de yaşayan dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz’ü konuk etti. Mehmet Öz’e soru sormak isteyen Nusret, ‘asemptomatik’ diyemeyince sosyal medya yıkıldı.

Nusret Gökçe’nin Mehmet Öz karşısında zor anları. Medyatik kasap Nusret, yine sosyal medyada geniş yer buldu ününe ün parasına para kattı kötü reklam bile değerini arttırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Asemptomatik vakaları günlük koronavirüs tablosunu almıyoruz” açıklamasıyla dikkat çekmişti. Bu açıklamadan sonra Nusret, Mehmet Öz’le canlı yayın yaptı ve, “Asemptomatik hastalarda enfeksiyon hızla yayılıyor mu?” diye sormak istedi.

NUSRET SOSYAL MEDYA FİGÜRÜ OLDU

Ancak Nusret’in “asemptomatik” kelimesini bir türlü söyleyememesi üzerine Mehmet Öz’le aralarında ilginç dakikalar yaşandı.
Mehmet Öz, ‘asemptomatik’ kelimesini anlayamayınca Nusret’i kurtarmaya çalıştı ancak bir türlü başarılı olamadı. Nusret de defalarca kez tekrarlamasına rağmen ‘asemptomatik’ kelimesini söyleyemedi. O anlar sosyal medyaya da damga vurdu.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting