Ana Sayfa / İlginç / Canlı Kasımpaşa-Galatasaray maçı sonucu

Canlı Kasımpaşa-Galatasaray maçı sonucu

CANLI MAÇ İZLE Kasımpaşa-Galatasaray maçın skoru, canlı anlatımı ve Kasımpaşa-Galatasaray maçının geniş özeti ve golleri an be an sitenizde olacak. Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray Kasımpaşa deplasmanında ter dökecek. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak maçın saati ve canlı olarak yayınlanacağı kanal merak ediliyor. Futbolseverler takımların kadrolarını ve maçı hakemlerini de araştırıyor. Peki Kasımpaşa-Galatasaray maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Maç izle canlı Kasımpaşa-Galatasaray saati ve maçın canlı anlatımı. Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arıyor. Ligin 3. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yle kendi evinde golsüz berabere kalarak 2 puanı bırakan Galatasaray, Kasımpaşa ile Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda mücadele edecek. Peki Kasımpaşa-Galatasaray maçı ne zaman? Hangi kanalda?

KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?
Kasımpaşa-Galatasaray maçı 4 Ekim Pazar günü saat 19:00’da beIN Sports 1’de canlı olarak yayınlanacak. Rekabetin üst düzeye çıkacağı Kasımpaşa-Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır olarak açıklandı.

KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ
Mehmet Altıparmak teknik direktörlüğündeki Kasımpaşa takımının muhtemel 11’i: Ramazan, Hadergjonaj, Brecka, Tarkan, Haddadi, Atyaç, Sadiku, Pavelka, Varga, Hajradinovic, Carius

Fatih Terim teknik direktörlüğündeki Galatasaray takımının muhtemel 11’i: Fatih, Omar, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Taylan, Donk, Etebo, Emre Kılınç, Oğulcan, Diagne

KASIMPAŞA-GALASARAY ARASINDAKİ MAÇLARIN KARNESİ
Süper Lig’in 4. haftasında mücadele edecek olan Kasımpaşa ve Galatasaray 33. kez sahaya çıkacak. Daha önceki 32 randevu Galatasaray’ın üstünlüğüyle sona erdi. 32 maçın 21’ini Galatasaray kazandı. 6 kez berabere kalan takımlardan 5 kez Kasımpaşa’nın galibiyetiyle sonuçlandı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting