Ana Sayfa / Yaşam / Nzonzi nereli, kaç doğumlu, kariyeri

Nzonzi nereli, kaç doğumlu, kariyeri

Nzonzi hangi ülke vatandaşı, nerelerde top oynadı ve kimdiri sarı kırmızılı taraftarlarca aranıyor. Fransız futbolcu Nzonzi, Galatasaray’da başarılı olabilir mi, bonservis bedeli ne kadar, fiyatı ne kadar bilgisi.

NZONZİ MEMLEKETİ. YAŞI, KARİYERİ

Nzonzi ön liberoda oynuyor çoğu zamanda orta sahada. Fatih terim Galatasaray orta sahasında Nzonzi’yi görmek istiyor. Steven Nzonzi kimdir?
Tam adı Steven Nkemboanza Mike Christopher Nzonzi olan Fransız oyuncu 15 Aralık 1988’de dünyaya geldi.

Kariyerine o dönem Fransa 2. Ligi’nde bulunan Amiens’te başlayan başarılı ön libero, 2009’da Blackburn Rovers’a transfer olarak ilk büyük sıçrayışını gerçekleştirdi. Burada geçirdiği 3 yılın ardından bir diğer Premier Lig ekibi Stoke City’ye transfer oldu. Başarılı oyuncu 2014 – 2015 sezonunda Yılın en iyi oyuncusu seçildi ve 2015’te 8 milyon euro karşılığında Sevilla’nın yolunu tuttu. Nzonzi buradaki ilk sezonunda da Avrupa Ligi’ni kaldırmayı başardı.

Sevilla’da da geçirdiği 3 sezon boyunca Fransa Milli Takımı’na kadar yükseken başarılı orta saha, geçtiğimiz sezon başında Roma’ya transfer olmuştu. İtalyan ekibi Nzonzi için tam 27 milyon euro bonservis öderken Fransız oyuncu da Roma ile 39 maça çıktı. Ligde 1 gol 2 asist yapmayı başardı. Roma’nın Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 maçın da tamamında yer aldı. Başarılı oyuncu 2018 Dünya Kupası’nda da Fransa Milli Takımı’nda yer almıştı ve kupayı kazanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting