Ana Sayfa / Kime Ait / Obradovic’e yeni sözleşme

Obradovic’e yeni sözleşme

Ali Koç basketbol dahisi Obradovic’e 2 yıllık daha mukavele imzalatıyor. Fenerbahçe Basketbo takımı koçu Obradovic 4 yıl daha Fenerbahçe’yi çalıştırabilir. Fenerbahçe’de yeni yönetim erkek basketbol takımı başantrenörü Zeljko Obradovic’e 2 yıllık daha teklif yapacak.

Obradovic kaç yıldır Türkiye’de ve daha ne kadar Fenerbahçe’yi çalıştıracak sorusu.

Ali Koç ve yönetimi, zaten 2 yıllık sözleşmesi bulunan koç Orabdovic’e 2 yıllık daha teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Başarılı çalıştırıcıya basketbol takımının bütçesinin yüksek tutulması sözü de verilecek.

Ssportando’nun haberine göre; Fenerbahçe’de başkanlık seçimini Ali Koç’un kazanmasının ardından, basketbol takımı ile ilgili olarak ilk hamlenin coach Zeljko Obradovic ile geleceği öğrenildi. Ali Koç ve yönetiminin, 2 yıllık sözleşmesi bulunan Obradovic’e 2 yıllık sözleşme uzatma teklifi yapacak. Bunun yanında takımın bütçesinde azaltma yapılmayacağının da garantisi verilecek. Zeljko Obradovic’in bu teklife olumlu cevap vermesi bekleniyor.

Başkanlık seçimi öncesinde Doğuş Grubu’nun sponsorluktan çekilmeyi düşündüğünü dair görüşler ortaya atılmıştı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da bunun güçlü bir olasılık olduğu hala dile getiriliyor. Ali Koç’un öncelikle Doğuş Grubu ile görüşeceği, olumlu sonuç çıkmaması durumunda yeni sponsor arayışı içine gireceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe’nin yeni sezon transfer listesinde önemli isimlerin bulunduğu belirtiliyor. Panathinaikos’da forma giyen pivot Chris Singleton, Brad Wanamaker’ın Barcelona’ya gitmesi durumunda yine Panathinaikos’tan Nick Calathes de listede üst sıralarda.

İlginizi Çekebilir

Bedelli askerlik 219 bin lira oluyor

Yeni bedelli askerlik fiyatı. 2024 ikinci yarısı bedelli askerlik fiyatı. parayla askerlik yapacaklara yeni şok …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting