Ana Sayfa / Kadınca / Ogeday Survivor’u terk mi etti?

Ogeday Survivor’u terk mi etti?

Survivr 2024 Ogeday yarışmadan mı ayrıldı neden yok sorusu. Ogeday Survivor 2024 diskalifiye mi oldu? Survivor All Star’da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken’in son durumuna ilişkin bilgiler merak edilmeye devam ediyor. Survivor All Star’da bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Mavi takım için düzenlenen Acil durum konseyinde yarışmacıların Ogeday hakkında söyledikleri Ogeday yarışmayı bıraktı mı sorusunu akıllara getirdi. Peki Survivor All Star’da Ogeday yarışmadan ayrıldı mı?

Ogeday Survivor 2024’ü bıraktı ayrıldı. Survivor 2024 Ogeday Girişken yarışmadan ayrıldı kendi isteği ile. Ogeday neden Survivor 2024’ü terk etti sorunu neydi? Survivor All Star 2024’te Mavi takımda mücadele eden Ogeday Girişken ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almadı. Ekrana gelen son bölüm sonrasında bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölüm fragmanı yayınlanırken Mavi takım için acil durum konseyinden kesitler fragmanda yer aldı. Bu anlarda Yasin ve Furkan’ın sözleri dikkat çekici olurken yarışmanın takipçileri Ogeday Survivor’dan ayrıldı mı, yarışmayı bıraktı mı sorularını akıllara getirdi. Peki Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı?


SURVİVOR OGEDAY YARIŞMAYI BIRAKTI MI, OYUNLARDA NEDEN YOK?
Survivor All Star yayınlanan yeni bölüm fragmanında Mavi takım için acil durum konseyi düzenleniyor. Acil durum konseyinde ilk söz hakkı alan Yasin Obuz şaşırtan açıklamalar yaptıktan sonra söz hakkı alan bir diğer isim Furkan ise Ogeday’a kırgınım bizi yüzüstü bıraktığı için açıklaması ile merak uyandırdı. Bu gelişmeler Ogeday, Survivor’ı bıraktı mı sorusunu gündeme getirdi. Detaylar ekrana gelecek olan yeni bölümde belli olacak.
ACUN ILICALI’DAN ACİL DURUM KONSEYİ AÇIKLAMASI


Survivor’da ekrana gelen son bölümde açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Mavi takımda bir diğer sorun da Ogeday! Ogeday ile ilgili Mavi takımla Acil durum konseyi yapacağız. Sonrasında durum ile ilgili Kırmızı takımı da bilgilendireceğiz açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting