Ana Sayfa / İlginç / Öğretmene THY’den indirim
THY PERSONEL ÇIKARMA

Öğretmene THY’den indirim

THY’nin öğretmenlere indirimli bilet satış tarihleri belli oldu. THY, MEB anlaşması ve öğretmenler haftası öğretmenlere indirimli THY uçuş biletleri. MEB, öğretmenler ve ailelerine 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet imkanı sağlanması konusunda Türk Hava Yolları ile anlaştı.

24 Kasım Öğretmenler günü haftası için THY öğretmenlere indirimli uçak bileti verecek. Öğretmene yapılan THY indirim miktarı ve geçerli olduğu tarihler. Milli Eğitim Bakanlığından (MEB), öğretmenlere Türk Hava Yolları (THY) ile 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimli bilet imkanı sağlanacağı bildirildi.
ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, THY ile yapılan görüşmeler sonucunda, Bakanlığa bağlı olarak görev yapan öğretmenlere ve ailelerine, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla iç hat uçuşlarında indirimli seyahat etme imkanı bu yıl da sağlanacak.
İndirim için THY iç hat seferlerinde (Anadolu Jet iç hat seferleri dahil), 20 Kasım 2017-24 Mart 2018 tarihlerinde biletleme yapılması gerekecek.
AİLELER DE İNDİRİME DAHİL

Öğretmenler ve aileleri, 20 Kasım 2017-31 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak direkt ve aktarmalı business ve ekonomi kabin seyahatlerde (promosyon ücret seviyeleri hariç), aynı soyada sahip en az bir yolcu, en fazla dört yolcu için rezervasyon yapılması şartıyla yüzde 25 iç hat indirimiyle seyahat edebilecek.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting