Ana Sayfa / İlginç / Oktay Mahmudi Galatasaray’ı bıraktı

Oktay Mahmudi Galatasaray’ı bıraktı

Galatasaray basketbol takımı koçu Oktay Mahmudi görevini bıraktı. Oktay Mahmudi kimdir ve hangi takımları çalıştırdı bilgisi. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank’ta Başantrenör Oktay Mahmuti, Bein Sports’un haberine göre sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

Oktay Mahmudi Galatasaray Odebank Başantrenörlük görivini tek taraflı olarak fesetti ididası. Galatasaray Odeabank’ın Başantrenörü Oktay Mahmuti, Bein Sports’un haberine göre sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Geçtiğimiz sezonun ortasında Erman Kunter’in ayrılmasının ardından 2 yıllık sözleşme imzalayan Mahmuti’nin ayrılık sebebi olarak Galatasaray’ın basketbol şubesinin gelecek sezonda ciddi bir bütçe kesintisine gidecek olması gösteriliyor.

OKTAY MAHMUDİ NEDEN AYRILDI GS’DEN

Sarı-kırmızılı kulübün yakın zamanda konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Basketbol yorumucusu ve spiker İsmail Şenol ise ayrılıkla ilgili kişisel Twitter hesabından “Yönetimin öncelikli hedefi düşük bütçeyle yola çıkıp borçları ödemek ve mali disiplini sağlamak. Ancak bunun Oktay Mahmuti’yle olmayacağı görüşü hakimdi. Bu yüzden yeni sezon planlamasında hocayla aynı noktada değillerdi. İpler gerile gerile kopma noktasına geldi. Sonunda koptu” ifadelerini kullandı.

Şenol ayrıca Galatasaray’ın yeni hocasının Cem Akdağ olabileceğine dikkat çekerken “Galatasaray yönetiminde, daha önceki antrenörlük döneminde adına ‘Kara Gün Dostu’ pankartı açılan Cem Akdağ ismi öne çıkıyor. Ancak ortada bir anlaşma yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting