Ana Sayfa / Yaşam / Olcay Kılavuz yerine kim geliyor

Olcay Kılavuz yerine kim geliyor

Ülkü Ocakları yeni genel başkanı kim olacak Olcay Kılavuz’dan sonra sorusu gündemde. Olcay Kılavuz ve yönetimi 1 Ocak 2019’dan itibaren Ülkü Ocakları yönetiminden ayrılıyor erine gelecek isim merak ediliyor. 

Ülkü Ocakları genel merkez yönetimi 1 Ocak 2019’da değişiyor yeni genel başkanın kim olacağı merak ediliyor. Ülkü Ocakları’na bağlı teşkilatlara şu mesaj gönderildi: “6 yıl dolduğu için rutin bir değişiklik olarak Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli beyin taktirleri ile 1 Ocak 2019 da Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyin ve biz Genel Merkez yöneticilerinin görev süresi tamamlanıyor. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey TBMM’de milletvekili olarak çalışmaya devam edecektir. Her şey için hakkınızı helal edin. 31 Aralık 2018’e kadar son sürat çalışmaya devam edeceğiz.”

MEVCUT YÖNETİMDEN ATAMA YAPILMAYACAK

Ülkü Ocakları’ndaki görev değiiminde yeni genel başkanın kim olacağı konusu henüz netlik kazanmadı. Devlet Bahçeli’nin, Kılavuz ve yönetimindeki tüm isimlerden genel merkezi boşaltmalarını istemesi, atamanın dışarıdan yapılacağı şeklinde yorumlandı.

BAHÇELİ “DEVAM EDECEK” DEMİŞTİ

Genel seçimlerden önce Bahçeli’nin, Kılavuz yönetiminde değişikliğe gideceği konuşuluyordu. Ancak seçimlerden sonra kararından vazgeçen Bahçeli, Kılavuz’a “Hem milletvekili hem de Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak görevinizi yapmayı sürdürünüz” talimatı vermişti. Bu gelişme sonrasında da Ülkü Ocakları’ndan “Genel Başkanımız milletvekilliği görevinin yanı sıra Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak da görevine devam edecek” açıklaması yapılmıştı.

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Sınırsız Hosting