Ana Sayfa / Yaşam / Olcay Şahan’ın şike açıklaması

Olcay Şahan’ın şike açıklaması

Galatasaray Trabzonspor maç sonucu, golleri, maçın önemli anları ve Trabzonsporlu Olcay şahan’ın Şikeci Trabzon tepkisi. Süper Lig  son puan durumu ve Galatasaray’ın puanı ve liderlik. Süper Lig’in 27. hafta mücadelesinde Galatasaray, evinde Trabzonspor’u konuk etti. Sarı-kırmızılılar büyük bölümünü üstün götürdüğü mücadeleyi 2-1 kazandı. Trabzon’daki maçta Galatasaray 2-1 kaybetmişti. Fatih Terim’in ekibi coşkulu başladığı ilk yarıda 7. dakikada Sofiano Feghouli’nin golüyle 1-0 öne geçti. Mariano’nun bu golde büyük katkısı vardı. İlk devrede büyük fırsatlar yakalayan ev sahibi takım, bunları değerlendiremedi ve ilk 45 dakika 1-0 Galatasaray üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda Trabzonspor’un daha hareketli olduğu görüldü. Yusuf Yazıcı’nın etkili bir şutunda Muslera başarılı bir kurtarışa imza attı. Dakikalar 60’ı gösterirken Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Okay Yokuşlu’yu hataya zorladı. Yıldız golcü kazandığı topu güzel bir dokunuşla filelere gönderdi: 2-0. 90+1’de Kucka orta sahadan sahalarda ender görülecek bir gol kaydetti. Galatasaray bu skorla 57 puana yükseldi ve haftayı lider kapadı. Trabzonspor ise 42 puanda kaldı. Cim Bom, ligde bir sonraki maçını Gençlerbirliği deplasmanında oynayacak. Bordo-mavililer ise evlerinde Kayserispor’u ağırlayacak.

Galatasaray Trabzonspor maç sonucu ve golleri. Trabzonsporlu Olcay Şahan’ın şike tepkisi ve Trabzon’da karmaşa. Trabzonspor’un yıldız ismi Olcay Şahan, Galatasaray maçı sonunda bir hayli sinirliydi.
Trabzonspor’un önemli yıldızlarından Olcay Şahan’dan Galatasaraylı taraftarlara şok bir tepki geldi. Başarılı oyuncu 2-1 kaybettikleri maçın ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına Galatasaray taraftarına tepki gösteren bir yorum yaptı.

Olcay, “Galatasaraylı taraftarları tebrik ediyorum. ‘Şikeci Trabzon’ diye bağırıyorlar. Demek ki Fenerbahçe’yi destekliyorlar. Böyle şeyleri görmek güzel.” dedi.

Olcay ayrıca takımın genç oyuncularını da eleştirdi, “Çok genç oyuncularımız var. Bunun bedelini de ödedik. Tecrübe kazandılar. Genç oyuncular olduğu zaman bazı maçlarda sıkıntılar yaşanabiliyor. Bugün de olan buydu.” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting