Ana Sayfa / Yaşam / Onur Gencer nereli, neci ve kim?

Onur Gencer nereli, neci ve kim?

Onur Gencer nereli, neci ve kim, yaşı? İzmir HDP il binasına saldıran Onur Gencer aslen nereli, neci ve kim ya da kimlere bağlı sorusu. HDP İzmir İl Binası’na yönelik silahlı saldırıyı gerçekleştiren Onur Gencer’in sosyal medya hesabında silahlı fotoğraflar paylaştığı ve nefret söylemlerinde bulunduğu görüldü.

Onur Gencer aslen nereli, neci ve kim, neden HDP il binasına saldırarak Deniz Poyraz’ı öldürdü sorusu. HDP İzmir il başkanlığı’na saldıran saldırgan neci ve kim bilgisi.

HDP İzmir İl Binası’na yönelik silahlı saldırıda HDP’li Deniz Poyraz öldürüldü.

HDP binasına saldıran kişinin sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

HDP’YE SALDIRAN ONUR GENCER KİM?

Emniyet yetkilileri İzmir HDP İl Başkanlığı’na saldırarak Deniz Poyraz’ı öldüren saldırganı gözaltına aldı geniş çaplı soruşturma başlattı. Onur Gencer isimli saldırganın neden bu saldırıyı yaptığı, arkasında bağlantılar var mı gibi onlarca soru da yakında yanıtını bulacak.

İZMİR’DE NELER OLDU

Bugün saat 11:00 sıralarında Çankaya Semti’nde gerçekleşen olayda kimliği belirsiz, silahlı kişi binayı ateşe verdi. Olayda parti binasında çalışan Deniz Poyraz isimli bir kişi hayatını kaybetti, gelen polis ekiplerinin çalışması sonucu 1 kişi gözaltına alındı.

‘PKK’dan nefret ettiğim için rastgele ateş ettim!’

Cumhuriyet Gazetesi’nden Mehmet İnmez’in haberine göre Terörle Mücadele Şubesi’nde gözaltında tutulan şüpheli, “Kimse ile bir bağlantım yok. PKK’dan nefret ettiğim için binaya girdim, rastgele ateş ettim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting