Ana Sayfa / Yaşam / Onur Saylak TİP’e katıldı

Onur Saylak TİP’e katıldı

Onur Saylak, Türkiye İşçi Partisi’ne katıldı. Oyunculardan bazıları Baerış Atay’ın izinde milletvekili olma hayali kurarak TİP’li oluyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından babası ve kardeşiyle afet bölgesi için konteyner yapan oyuncu Onur Saylak, sosyal medya hesabından Türkiye İşçi Partisi’ne üye olduğunu duyurdu. Saylak’ın paylaşımına yorum yapan parti üyesi oyuncu Barış Atay, “Hoş geldin kardeşim” dedi.

Onur Saylak TİP’e katıldı. Oyuncuların siyaset aşkı ve milletvekili olma hayali sürüyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay, önceki akşam iki depremle daha sarsıldı. Depremzedeler için babası ve kardeşiyle konteyner yaparak bölgeye gönderen Onur Saylak, son paylaşımıyla dikkat çekti.

“SEN DE GEL TİP”

Twitter hesabından paylaşım yapan Onur Saylak, Türkiye İşçi Partisi’nin “İnatçılık Belgesi… Bu belge inadınıza sahip çıktığınızın kanıtıdır. Gerektiğinde kullanmaktan çekinmeyin” yazılı bir fotoğrafına paylaşarak üye olduğunu duyurdu. Ünlü isim paylaşımında “Sen de gel TİP” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Barış Atay bu paylaşıma “Hoş geldin kardeşim” yorumunda bulundu.

Oyuncu Barış Atay, Türkiye İşçi Partisi'ne üye oldu

Oyuncu Barış Atay, Türkiye İşçi Partisi'ne üye oldu

ONUR SAYLAK NECİ VE KİM, NERELİ

ONUR SAYLAK KİMDİR?

Onur Saylak 12 Mayıs 1977, Ankara doğumlu. Türk oyuncu ve yönetmen.

12 Mayıs 1977 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde eğitim gördü. Üniversiteden ayrılarak şansını tamamen farklı bir alan olan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde denedi. Bu arada üniversitenin tiyatro kulübüne katılarak oyunculuğa başladı (İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğu). Amatör tiyatro oyunlarında yer aldı. Bundan sonra hayatının geri kalanını aktör olarak sürdürmeye karar verdi ve Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Hemen kabul gördü ve kendini tamamen oyunculuğa odakladı.

Bilkent Üniversitesi’nde eğitim gördüğü süre boyunca Ankara Devlet Tiyatrolarında Getto ve Üç Kuruşluk Opera oyunlarında, ve Bilkent Tiyatrosunda Nâzım Hikmet’in Her Şeye Rağmen adlı oyunu da dahil birkaç tiyatro oyununda yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Yasin Survivor veda etti

Dün gece Survivor elenen isim Yasin oldu. Survivor 2024 elenen isim Yasin dün akşam. Yunus …

Sınırsız Hosting