Ana Sayfa / Sağlık / Orhan Gencebay boğazından ameliyat olacak

Orhan Gencebay boğazından ameliyat olacak

Orhan Gencebay bıçak altına yatıyor. Orhan Gencebay’ın yaşı 78 oldu. Orhan Gencebay’dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Bir mekan çıkışı basın mensuplarına konuşan Gencebay, ameliyat olacağını açıkladı. Bakın vücudunda ne çıkmış? Duyanlar dua etti.

Orhan Gencebay 78 yaşında ameliyat masasına yatıyor. Orhan Gencebay ne ameliyatı olacak durumu kritik mi sorusu. Türk arabesk müziğinin usta ismi Orhan Gencebay hastalığını açıkladı. Gelecek hafta ameliyat olacağını duyuran Gencebay, sevenlerini derinden üzdü. Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen usta isim, “Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım” diyerek hastalığını söyledi.

650x344-orhan-gencebaydan-kotu-haber-sosyal-medyadan-duyurdu-1665900056601.jpg

ORHAN GENCEBAY’DAN KORKUTAN HABER

78 yaşındaki usta sanatçı Orhan Gencebay, gelecek hafta ameliyat olacağını açıkladı. Boğazında bir kitle oluştuğunu söyleyen Gencebay, korkulacak bir durum olmadığını söylesede sevenleri üzüldü.

mv5bodlhnji1zjatmmm2my00nzeylwi1owutzjq1ogq1nwq4mjmzxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-v1.jpg

AMELİYAT MASASINA YATACAK

Etiler’de mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orhan Gencebay, boğazında bir kitle oluştuğunu ve önümüzdeki haftalarda ameliyat masasına yatacağını söyledi. 25 dakika bir operasyon süreceğini ifade eden Gencebay, “Büyütülecek bir durum değil” dedi.

İlginizi Çekebilir

Hastane randevusuna gitmeyene ceza

Hastane randevusuna gitmeyene 15 gün sağlık hizmeti verilmeyecek. Hastane randevusu alanlara büyük uyarı. Sağlık Bakanı …

Sınırsız Hosting