Ana Sayfa / Yaşam / Osman Çelebi ve 3 kişi kazada öldü

Osman Çelebi ve 3 kişi kazada öldü

Nevşehir’de kazada Osman Çelebi ve 3 kişi hayatını kaybetti. Nevşehir Üçgüzeller mevkiinde bir cip ile otomobil çarpıştı. Feci kazada araçlarda bulunanlardan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Osman Çelebi ve 3 kişi Nevşehir’deki kazada öldü. Nevşehir  otomobil ile cipin çarpıştığı kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.Otomobil ile cipin çarpıştığı feci kazada 4 kişi can verdi

4 KİŞİ CAN VERDİ

Saat 21.30 sıralarında Nevşehir- Ürgüp yolu Üçgüzeller mevkisinde Osman Çelebi (50) yönetimindeki cip, Emirhan Şen’in kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazada; Osman Çelebi, Emirhan Şen, Osman Nuri Kazancı ve Can Salmanoğlu yaşamını yitirirken, Meryem Çağla Derin ile henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Otomobil ile cipin çarpıştığı feci kazada 4 kişi can verdi

2 YARALI TEDAVİ ALTINDA

Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından Ürgüp Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen yaralılar daha sonra Nevşehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Otomobil ile cipin çarpıştığı feci kazada 4 kişi can verdi

Otomobil ile cipin çarpıştığı feci kazada 4 kişi can verdi

İlginizi Çekebilir

Emrah Büke şehit oldu

İstanbul’da polis memuru Emrah Büke kazada şehit oldu. Ümraniye’de motosikletli polis kazada öldü. İstanbul Ümraniye’de …

Sınırsız Hosting