Ana Sayfa / İlginç / Osman Gökçek, Mansur Yavaş’a rakip oluyor

Osman Gökçek, Mansur Yavaş’a rakip oluyor

Ak Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gökçek olacak iddiası. Babası Melih Gökçek’in oğlu Osman’ı aday yaptırabilmek için tüm kanalları zorladığı hatta MHP’ye bile yakınlık gösterdiği öne sürülüyor. Erdoğan’ın ise baba melih Gökçek sonrası şimdi de oğul Osman Gökçek operasyonuna pek sıcak bakmadığı öne sürülüyor. Gazeteci Altan Sancar’ın haberine göre AK Parti tarafından yapılan anketlerde Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in isminin çıktığı ve bu anket sonuçlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne gittiği vurgulandı. Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz darbe girişimi sonrası babası Melih Gökçek 2017’de zorla Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığından istifa ettirilmiş ve yüzlerce milyon dolarlık dinazor park yolsuzluğu ile adı gündemden hiç düşmemişti. Oğlu Osman Gökçek’in de babasının izinden gideceği öğrenilirken, isminin AK Parti kulislerinde çok tepkiye neden olduğu öğrenildi.

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in Ankara’da Mansur Yavaş’a rakip olacağı öne sürüldü. Kulislerde görevden alınan melih Gökçek’in milletvekili yaptırmayı başardığı oğlu Osman Gökçek’i ABB Başkan adaylığı için de büyük girişimlerde bulunduğu öne sürülüyor. Melih Gökçek’in yine iddialara göre oğlu Osman Gökçek’i Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçtirerek arka planda başkenti yönetmek istediği öne sürülüyor.

OSMAN GÖKÇEK İDİDASI AK PARTİ’DE NASIL KARŞILANIR

Gazeteci Altan Sancar’ın haberine göre AK Parti tarafından yapılan anketlerde Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in isminin çıktığı ve bu anket sonuçlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne gittiği vurgulandı. Hatırlanacağı üzere 15 Temmuz darbe girişimi sonrası babası Melih Gökçek 2017’de zorla Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığından istifa ettirilmiş ve yüzlerce milyon dolarlık dinazor park yolsuzluğu ile adı gündemden hiç düşmemişti. Oğlu Osman Gökçek’in de babasının izinden gideceği öğrenilirken, isminin AK Parti kulislerinde çok tepkiye neden olduğu öğrenildi.

Öte yandan Osman Gökçek’in de en büyük koltuklar için hazır olduğu ve bu amaçla babası Melih Gökçek’ten sık sık ders aldığı öne sürülüyor.

Birçok önemli AK Paartili isim ise Osman Gökçek iddiasını ciddi bulmuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Melih Gökçek olayından sonra Osman Gökçek’in adaylığına sıcak bakmayacağını öne sürüyor.

Melih Gökçek’in ise önümüzdeki süreçte özellikle MHP’ye daha da yakınmış gibi görünerek Devlet Bahçeli’den oğlu Osman Gökçek için desteğini isteyebileceği de ifade ediliyor.

Bakalım önümüzdeki süreçte Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek’ten konuyla ilgili nasıl bir açıklama gelecek.

OSMAN GÖKÇEK KİM, SERVETİ NEREDENG ELİYOR, YAŞI VE KARİYERİ

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri‘nde AKP 266, CHP 169, MHP 50, İYİ Parti 44, Yeşil Sol Parti 62, Yeniden Refah Partisi 5 ve TİP 4 milletvekili çıkardı. AKP’nin Ankara milletvekili adayı olan Osman Gökçek’in milletvekili seçilip seçilmediğini merak ediyor. Peki, Osman Gökçek kimdir, nereli, kaç yaşında? Osman Gökçek milletvekili seçildi mi? Osman Gökçek babası kim? İşte ayrıntılar…

OSMAN GÖKÇEK KİMDİR?

Osman Gökçek, 1983 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu’nda okuduktan sonra ortaokulu TED Ankara Koleji’nde tamamladı. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nden mezun olan Osman Gökçek, 2010 yılından bu yana Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörlüğü yapmaktadır.

Kanal 6 televizyonunda 12 hafta boyunca gençliğin sorunlarıyla ilgili “Var mı Gençlik Gibisi?” programının da yapımcılığını üstlendi.

Hacettepe Eğitim Vakfı ile yapılan protokol ile gençleri mesleki alanda geliştirmek için sertifika programı düzenlenmesinde etkili rol oynadı.

2006 yılında Güneydoğu Life Dergisi tarafından gençler için yaptığım çalışmalardan dolayı ödüle layık görüldü.

Eğitimde fırsat eşitliğine inandığı için 10 binin üzerinde öğrenciye ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları düzenlenmesinde öncülük etti.

2006 yılında Çankaya Gönüllüleri Derneği başkanlığına seçildi.

OSMAN GÖKÇEK’İN BABASI KİMDİR?

Geçmiş yıllarda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış Melih Gökçek’in oğludur. 

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting